Σε λίγη ώρα η παρουσίαση του ιστορικού βιβλίου της ΑΕΚ!

Στις 12:30 θα παρουσιαστεί το ιστορικό βιβλίο για τα 90 χρόνια της ΑΕΚ.

Σε λίγη ώρα θα ξεκινήσει η παρουσίαση για το ιστορικό βιβλίο για τα 90 χρόνια της ΑΕΚ, η οποία πραγματοποιείται στο Αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Το «παρών» θα δώσει φυσικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης, αλλά και ο Γιώργος Μελισσανίδης. Θέσεις στο Αμφιθέατρο έχει όλη η διοικούσα επιτροπή της ΑΕΚ, ο υπουργός πολιτισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο υφυπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο υφυπουργός αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός, αλλά και πρώην πρόεδροι της ΑΕΚ οι κ.κ. Κώστας Γενεράκης, Γιάννης Καρράς, Στράτος Γιδόπουλος, ενώ προσκεκλημένη είναι η σύζυγος και η κόρη του μεγάλου Λουκά Μπάρλου, Νόνη και Λούση, Εννοείται παρών είναι η διοίκηση της Ερασιτεχνικής (Κοτσάτος, Αλεξίου).

Επίσης από τον ΣΥΡΙΖΑ θα είναι οι Στρατούλης και Πάντζας, αλλά και ο βουλευτής Γρηγόρης Ψαριανός. Στην εκδήλωση επίσης θα βρίσκονται ο δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς, η δήμαρχος Φιλαδέλφειας κ. Αποστολάκη και όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι (Γεωργαμλής, Αράπογλου και Κόντος). Ξεχωριστές παρουσίες από την ομάδα μπάσκετ του ’68 με την κόρη του Γιώργου Αμερικάνου, Χριστίνα να τιμά με την παρουσία της την εκδήλωση, όπως και οι Τρόντζος, Λαρεντζάκης, Βασιλειάδης και Ζούπας.

Στην παρουσίαση βέβαια θα βρίσκονται παίκτες και προπονητές απ’ όλα τα τμήματα της ΑΕΚ.