Ματς “υψηλού κινδύνου” το Χανιά-ΑΕΚ

H Αστυνομία χαρακτήρισε "υψηλού κινδύνου" την αναμέτρηση της ΑΕΚ στα Χανιά.

Όπως ενημέρωσε η Αστυνομία τους ανθρώπους του Α.Ο.Χανιά, την Παρασκευή (24/10) και για λόγους ασφαλείας θα υπάρξει αστυνομική ζώνη ασφαλείας περιμετρικά του γηπέδου Περιβολίων και σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου από αυτό.

Η απόφαση αυτή ελήφθη επειδή το ματς κρίθηκε από την Αστυνομία ως υψηλού κινδύνου, με συνέπεια να απαιτούνται περαιτέρω προληπτικά μέτρα για την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο.

Η απόφαση αυτή αλλάζει τρόπον τινά τα δεδομένα σε ότι αφορά τη διάθεση των εισιτηρίων. Οι φίλαθλοι για να εισέλθουν στην εντός αστυνομικής ζώνης του γηπέδου Περιβολίων θα πρέπει να επιδεικνύουν το εισιτήριό τους. Συνεπώς, οι φίλαθλοι απαιτείται να έχουν προμηθευτεί νωρίτερα το εισιτήριο τους από τα γραφεία της ΠΑΕ Α.Ο.Χανιά (Κυδωνίας 124).

Επειδή προέκυψε αυτή η απόφαση της Αστυνομίας, στον Α.Ο.Χανιά θα ανοίξουν τα γραφεία της ΠΑΕ την Παρασκευή (24/10) το πρωί και μέχρι τις 4 το απόγευμα, με σκοπό να εξυπηρετήσουν όσο γίνεται, περισσότερους φιλάθλους. Εννοείται ότι και την Πέμπτη (23/10) το απόγευμα τα γραφεία του ΑΟΧ θα είναι ανοιχτά για να εξυπηρετείται ο κόσμος.

ΠΗΓΗ: athlitiko.g