Τα 20 εκατομμύρια και ο αγώνας της ΑΕΚ στα Χανιά

Το σημερινό ρεπορτάζ του αθλητικού έντυπου Τύπου για την ΑΕΚ.

Ο σημερινός Τύπος ασχολείται με την έγκριση των 20 εκατ. ευρώ από το Περιφερειακό Συμβούλιο, αλλά και τον σημερινό αγώνα της ΑΕΚ με τα Χανιά για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.

Αναλυτικά:

Sportday

«Ναι, στα 20» είναι ο τίτλος της εφημερίδας, η οποία αναφέρει: «Εγκρίθηκε το κονδύλι για την «Αγιά Σοφιά» από το Περιφερειακό Συμβούλιο. Από τα Χανιά περνά σήμερα το «κιτρινόμαυρο»… τρένο».

Goal

«Εγκρίθηκαν τα 20 εκατ. ευρώ» είναι ο τίτλος της εφημερίδας, η οποία σχολιάζει: «Το Περιφερειακό Συμβούλιο ενέκρινε κατά πλειοψηφία το κονδύλι για την «Αγιά Σοφιά». Για το 3Χ3 στα Χανιά η Ένωση».

LiveSport

«Αποθέωση στην Κρήτη» είναι ο τίτλος της εφημερίδας και αναφέρει ότι: «Γιορτή από 100 οπαδούς στο Club της Original με καλεσμένους Ντούνη και Πεταυράκη. Για το «τρία στα τρία» η ΑΕΚ στα Χανιά».

Ώρα για Σπορ

«Ξανά με την 4άδα «φωτιά» είναι ο τίτλος της εφημερίδας, η οποία αναφέρεται στους Μάνταλο, Μπαρμπόσα, Πλατέλλα και Αραβίδη. «Δύο παικταράδες αποφασισμένος να φέρει ο Αγγελόπουλος ενόψει Ολυμπιακού». «Στην Αγιά Σοφιά τα 20 εκατομμύρια ευρώ».