Κακουράτου: «Να τιμήσουμε τη φανέλα που φοράμε»

Η Ξένια Κακουράτου μίλησε για τον αυριανό αγώνα της ΑΕΚ κόντρα στην Ανατόλια.

Η λίμπερο της ΑΕΚ, Ξένια Κακουράτου μίλησε στην εφημερίδα «Ώρα των Σπορ» για τον αυριανό αγώνα της ομάδας κόντρα στην Ανατόλια, για τους στόχους της αλλά και για το ξεκίνημα της νέας σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την πρεμιέρα:

«Η νίκη στην πρεμιέρα μας βοήθησε πολύ κυρίως ψυχολογικά. Θέλαμε πολύ να ξεκινήσουμε νικηφόρα το πρωτάθλημα και αυτό μας έδωσε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Παρόλα αυτά δεν ξεγελιόμαστε από μια νίκη. Είμαστε μόνο στην αρχή και δεν έχουμε χρονικά περιθώρια για να στεκόμαστε σε ένα παιχνίδι. Ακολουθεί αύριο κιόλας ένα πολύ δύσκολο ματς απέναντι στο Ανατόλια, όπου πρέπει να δείξουμε με την παρουσία μας πως η εικόνα την πρώτη αγωνιστική μόνο τυχαία δεν ήταν».

Για τους στόχους της ομάδας:

«Είμαστε νέα ομάδα και θέλουμε να δουλεύουμε συνεχώς για να μπορέσουμε να σταθεροποιηθούμε και να δείξουμε τις πραγματικές μας δυνατότητες. Πάμε αύριο στη Θεσσαλονίκη για να δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό. Δουλέψαμε στα λάθη που έγιναν στον πρώτο αγώνα και ευελπιστούμε σε μια ακόμα καλύτερη εμφάνιση. Πιστεύουμε σε μας και θέλουμε με την πορεία μας να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο της ΑΕΚ και να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια».

Για την δική της απόδοση:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι στην ΑΕΚ. Δεν αισθάνομαι άγχος αλλά μεγάλη χαρά και όρεξη να δουλέψω για να δικαιώσω όσους με πίστεψαν. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα ανεξάρτητα από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει φέτος. Για μένα είναι μεγάλη ευκαιρία και μεγάλο βήμα ότι ανήκω σε αυτή την ομάδα και θέλω να καθιερωθώ. Ευτυχώς μέχρι τώρα όλα έχουν κυλήσει πολύ καλά. Μπορεί να μην έχουμε ξένες στο ρόστερ αλλά έχουμε δημιουργήσει ένα πολύ όμορφο κλίμα μεταξύ μας και αυτό μας βοηθάει πολύ. Είμαστε ενωμένες με έναν κοινό στόχο, να τιμήσουμε την φανέλα που φοράμε και να φέρουμε όσο ψηλότερα γίνεται την ομάδα. Για αυτό και παραμένουμε συγκεντρωμένες και κοιτάμε κάθε παιχνίδι σαν να είναι ντέρμπι».