Ιβανοβιτς: “Αξίζει τον σεβασμό μας η ΑΕΚ”

O τεχνικός του Παναθηναϊκού και ο Μαυροκεφαλίδης απάντησαν σε ερωτήσεις σχετικά με τον αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ

Αύριο στις 17:00 θα προσπαθήσει η “Βασίλισσα” να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του ΟΑΚΑ, με τον κόσμο των “πρασίνων” να ετοιμάζει μία θερμή υποδοχή στους κιτρινόμαυρους

Η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να πάρει ότι καλύτερο μπορεί από έναν αγώνα που θα φέρει πολλές αναμνήσεις από τα μεγάλα ματς των δύο αυτών ομάδων πριν από μερικά χρόνια όταν η “Ένωση” βρισκόταν σε μία αρκετά καλύτερη κατάσταση.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Ντούσκο Ιβάνοβιτς σχολίασε για την αυριανή αναμέτρηση τα εξής: «Επιστρέφουμε στις υποχρεώσεις μας στο ελληνικό πρωτάθλημα απέναντι στην ΑΕΚ. Η προσέγγισή μας ειναι ίδια σε όλους τους αγώνες: Οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι ώστε να κάνουμε έναν καλό αγώνα, πάντα με σεβασμό απέναντι στον αντίπαλο μας γιατί τον αξίζει. Θέλουμε να παίξουμε καλά και να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Δηλώσεις έκανε και ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης: «Μετά από έναν αγώνα στο Μόναχο όπου δεν καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε επιστρέφουμε στις υποχρεώσεις μας στο ελληνικό πρωτάθλημα απέναντι στην ΑΕΚ. Ξέρουμε ότι θα πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος και τους σεβόμαστε όλους. Η ΑΕΚ έχει πολλά θετικά στοιχεία στο παιχνίδι της, παίζει πάντα με υψηλό κίνητρο και θα πρέπει να φανούμε έτοιμοι και πάνω απ όλα σοβαροί ώστε να πετύχουμε το στόχο μας».