Τρεις αγωνιστικές στον Άρη, χωρίς κόσμο με ΑΕΚ

Βαριά "καμπάνα" στον Άρη για τη διακοπή της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ. Θα υποδεχθεί χωρίς κόσμο και την ΑΕΚ.

Με τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και 17.300 πρόστιμο τιμώρησε ο αθλητικός δικαστής την ομάδα μπάσκετ του Άρη για τη διακοπή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο Αλεξάνδρειο.

Αντίθετα, δεν υπήρξε ετυμηγορία για την ένσταση του Άρη κατά της διακοπής του ντέρμπι, κάτι που αναμένεται να γίνει τη Δευτέρα, με τους κίτρινους να ελπίζουν όχι μόνο σε μη μηδενισμό, αλλά και να συνεχιστεί το παιχνίδι, έστω και κεκλεισμένων των θυρών. Ο Άρης θα εκτίσει την ποινή του στους αγώνες με Νέα Κηφισιά, Κολοσσό και ΑΕΚ.

Αναλυτικά η απόφαση του αθλητικού δικαστή: για ρίψη άδειων πλαστικών μπουκαλιών νερού, αναπτήρων και κερμάτων, πρόστιμο 2.000 ευρώ, για ρίψη αντικειμένων επικίνδυνων για τη σωματική ακεραιότητα παικτών, διαιτητών κλπ. ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής ημέρας και πρόστιμο 8.000 ευρώ, για πυροδότηση πυρσών και καπνογόνου στην κερκίδα πρόστιμο 1.800 ευρώ, για υβριστικά συνθήματα πρόστιμο 2.500 ευρώ και για επεισόδια μέσα στον αγωνιστικό χώρο, τα οποία δεν προκάλεσαν την οριστική διακοπή του αγώνα, ποινή αποκλεισμού δύο αγωνιστικών ημερών και πρόστιμο 3.000 ευρώ.