Ο αγώνας Κυπέλλου, η Ριζούπολη και η «Βασίλισσα»

Το σημερινό ρεπορτάζ του αθλητικού έντυπου Τύπου για την ΑΕΚ.

Ο σημερινός Τύπος ασχολείται με τον αγώνα Κυπέλλου της ΑΕΚ κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών, τις αλλαγές του Δέλλα αλλά και τη «Βασίλισσα».

Αναλυτικά:

SportDay

«New look με Ψαχνά», αναφέρει η εφημερίδα SportDay σχετικά με την ΑΕΚ και αναφέρεται στο σημερινό αγώνα για το Κύπελλο και τις αλλαγές στην 11άδα της ομάδας.

Goal

«Χωρίς μαέστρους», είναι ο τίτλος της εφημερίδας, η οποία αναφέρει: «Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ηρακλή Ψαχνών για το Κύπελλο με τον Δέλλα να προχωρά σε πέντε αλλαγές. Στη Ριζούπολη το ματς με τον Αχαρναϊκό».

LiveSport

«Βήμα πρόκρισης», είναι ο τίτλος της εφημερίδας, η οποία σχολιάζει: «Με νίκη επί του Ηρακλή Ψαχνών στο ΟΑΚΑ η Ένωση φουλάρει για τους 16 του Κυπέλλου».

Ώρα των Σπορ

«Ώρα και για μπάλα», είναι ο τίτλος της εφημερίδας η οποία σχολιάζει: «Σαρρής αντί Λαμπρόπουλου και Ζόριτς  επιθετικό χαφ οι σίγουρες αλλαγές στο σχήμα σε σχέση με τα Χανιά. Το σκέφτεται ο Δέλλας για ανάσες στον Μάνταλο. Μετά από τις δοκιμασίες στα τρία πρώτα ματς στο πρωτάθλημα, η ΑΕΚ θέλει σήμερα να κερδίσει τον Ηρακλή Ψαχνών, αλλά και να παρουσιάσει  και ποιοτικά κάτι καλύτερο στους οπαδούς της. Μονόδρομος η νίκη για πρόκριση στο Κύπελλο». Σχετικά με το μπάσκετ γράφεται: «Επαφές διαρκείας διοίκησης και προπονητή με τον Καρλ Ίνγκλις, που δεν υπέγραψε ακόμα. Ο Μάκης Αγγελόπουλος ήλθε και στη Βασίλισσα για να μείνει».