Δέλλας: “Αυτό θέλει να βλέπει ο κόσμος”

Την ικανοποίησή του, για την σημερινή εμφάνιση της ΑΕΚ, εξέφρασε ο Τραϊανός Δέλλας.

Απόλυτα ικανοποιημένος από την αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών του, στο σημερινό παιχνίδι, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Τραϊανός Δέλλας. Ο προπονητής της ΑΕΚ, στάθηκε στο γεγονός ότι ανταποκρίθηκαν άριστα και οι πέντε αλλαγές που έγιναν στην ενδεκάδα επεσήμανε ότι σήμερα υπήρχε ισορροπία στην ομάδα και στα δύο ημίχρονα.

Αναλυτικά, ο «Κολοσσός» είπε: «Για εμάς αυτό το ματς ήταν πολύ σημαντικό. Μπορεί το πρωτάθλημα να είναι πρώτος στόχος, αλλά και το Κύπελλο θέλει σοβαρότητα και πειθαρχία. Θέλουμε να προχωρήσουμε. Σήμερα σε αντίθεση με τα προηγούμενα ματς, είχαμε ισορροπία και στα δύο ημίχρονα. Τα παιδιά προσπάθησαν πολύ. Τηρήσαμε κατά γράμμα ότι είχαμε πει. Είμαι χαρούμενος γιατί και οι πέντε αλλαγές ανταποκρίθηκαν», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Τώρα έχουμε ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς. Μπορούσαμε να πετύχουμε σήμερα και μεγαλύτερο σκορ αν ήμασταν πιο τυχεροί, αλλά είχαμε καλή εικόνα γενικά. Νομίζω ότι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, είχαμε διάρκεια, φάσεις και αυτό θέλει να βλέπει ο κόσμος. Όσο περνάνε τα παιχνίδια, θα βρίσκονται οι παίκτες μεταξύ τους».