Δέλλας: «Εδώ είστε όλοι βασικοί!»

Ο Τραϊανός Δέλλας μίλησε στη σημερινή προπόνηση στους παίκτες του για την εμφάνιση που είχαν στον χθεσινό αγώνα με τον Ηρακλή Ψαχνών.

Ο Τραϊανός Δέλλας μοίρασε συγχαρητήρια σήμερα στους παίκτες του, τονίζοντας την καλή εμφάνιση που είχαν οι παίκτες που μπήκαν για πρώτη φορά στην ενδεκάδα της ομάδας.

Συγκεκριμένα τους είπε:

«Συγχαρητήρια σε όλους σας για την εμφάνιση και το αποτέλεσμα του χθεσινού αγώνα, γιατί καταφέραμε να κάνουμε στο γήπεδο ότι ακριβώς δουλέψαμε τις προηγούμενες ημέρες στις προπονήσεις.

Έμεινα ικανοποιημένος από όλους σας, αλλά θα ήθελα να πω ότι τα παιδιά που μπήκαν για πρώτη φορά στην 11άδα έδειξαν ότι είναι πανέτοιμα. Αυτό δηλαδή που σας έχω ζητήσει και εγώ πολλές φορές, κατάφερε να φανεί στον χθεσινό αγώνα. Στην ΑΕΚ δεν υπάρχουν βασικοί και αναπληρωματικοί και αυτό το δείξατε με την χθεσινή σας εμφάνιση. Στην ΑΕΚ υπάρχει ένα σύνολο ποδοσφαιριστών που δουλεύει σωστά και όλοι οι παίκτες είναι ακριβώς το ίδιο. Εγώ σας βλέπω όλους το ίδιο και σε κάθε ματς θα παίζουν αυτοί που είναι πιο έτοιμοι. Αυτό είναι το μόνο κριτήριο που έχω, δεν είναι κανένας αναπληρωματικός εδώ, όλοι είστε βασικοί».

Ο «Κολοσσός» μίλησε και για τις χαμένες ευκαιρίες: «Είναι σημαντικό που για ακόμα μια φορά δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Πρέπει όμως να είμαστε πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια, καθώς σκοράραμε τρεις φορές παρά τις πολλές ευκαιρίες. Πρέπει να τελειώνουμε σωστά τις φάσεις, έτσι να βάζουμε πιο πολλά γκολ».