Ο Ζόριτς, ο Μπακάκης και το «ναι» του Ίνγκλις

Το σημερινό ρεπορτάζ του αθλητικού έντυπου Τύπου για την ΑΕΚ.

Ο σημερινός Τύπος ασχολείται με την εμφάνιση του Ντάρκο Ζόριτς, με το «ναι» του Ίνγκλις στη «Βασίλισσα» και τη συμφωνία με τον Πίνκνεϊ.

Αναλυτικά:

SportDay

«Ο Σούπερ Ζόριτς και τα άλλα κέρδη», είναι ο τίτλος της εφημερίδας σχετικά με την ΑΕΚ και αναφέρεται στον αγώνα ανάμεσα στην Ένωση και τον Ηρακλή Ψαχνών για το Κύπελλο.

Goal

«Μαγικό αριστερό», είναι ο τίτλος της εφημερίδας, η οποία σχολιάζει: «Το Goal επανασυστήνει τον Ντάρκο Ζόριτς που εντυπωσίασε και στο 3-0 με τον Ηρακλή Ψαχνών. Αριθμοί που εντυπωσιάζουν για τη φετινή ΑΕΚ».

 LiveSport

«Ο Μπακάκης του μέλλοντος», αναφέρει η εφημερίδα και σχολιάζει: «Η Liveπαρουσιάζει το πολυεργαλείο της Ένωσης που ξεχώρισε στη νίκη επί του Ηρακλή Ψαχνών. Το βήμα για τους 16 του Κυπέλλου και τα σενάρια πρόκρισης».

Ώρα των σπορ

«Ζόρικος ο Ζόριτς», είναι ο τίτλος της εφημερίδας η οποία αναλύει: «Μετά από τις καλές εμφανίσεις του ως αλλαγή με Απόλλωνα και Χανιά, ο νεαρός Μαυροβούνιος έγινε το πρόσωπο του προχθεσινού αγώνα με τα Ψαχνά. Ο κορυφαίος της ΑΕΚ σε όλο το ματς, θα μπορούσε και να σκοράρει σε δύο περιπτώσεις, αλλά ήταν άτυχος με σούπερ απόκρουση και δοκάρι, σε αντίστοιχες κεφαλιές του. Μεγάλη δικαίωση του Ντούσαν Μπάγεβιτς, αφού ο Ζόριτς ήταν προσωπική του επιλογή». Σχετικά με την μπασκετική ΑΕΚ γράφεται: «Είπε Ναι ο Ίνγκλις, συμφωνία και με τον Πίνκεϊ».