«Ήμουν σε αμόκ και τον μαχαίρωσα 53 φορές»!

Απολογήθηκε ο αστυνομικός που δολοφόνησε τον ξάδελφο του στη Καλλίπολη του Πειραιά.

Το βράδυ της 23ης Οκτωβρίου η Καλλίπολη του Πειραιά βάφτηκε με αίμα. Δύο νέοι άνδρες, ένας 27χρονος ειδικός φρουρός και ο 30χρονος ξάδελφος του που ήταν ιδιοκτήτης πρακτορείου ΟΠΑΠ, μαλώνουν άγρια μέσα στο διαμέρισμα του δεύτερου. Αιτία ήταν οι οικονομικές διαφορές που είχαν δράστης και θύμα.

Ο καυγάς όσο περνάει η ώρα γίνεται έντονος και καταλήγει σε φονικό. Ο αστυνομικός μαχαιρώνει άγρια τον ξάδελφό του και στη συνέχεια φεύγει. Όμως το μαχαίρι του εγκλήματος που άφησε πίσω του τον πρόδωσε…

«Ήμουν σε κατάσταση αμόκ» υποστηρίζει στην απολογία του ο φονιάς αστυνομικός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit o αστυνομικός υποστηρίζει στην απολογία του οτι είχε οικονομικές διαφορές με το θύμα καθώς ο 30χρονος του χρώσταγε μεγάλο χρηματικό ποσό.

Ισχυρίζεται πως ο ξάδελφος του είναι εκείνος που του επιτέθηκε πρώτος και τον χτύπησε με γκλομπ ενώ τον μαχαίρωσε και στις παλάμες των χεριών του.

Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής ο αστυνομικός κατάφερε να πάρει το μαχαίρι από τον 30χρονο και άρχισε να τον μαχαιρώνει στην πλάτη. Οταν τον είδε να πέφτει κάτω αιμόφυρτος, υποστηρίζει οτι έπαθε αμόκ και συνέχιζε να τον μαχαιρώνει δίχως να καταλαβαίνει τι κάνει. Συνολικά του κατάφερε 53 μαχαιριές.

Στη συνέχεια πέταξε το μαχαίρι και το έβαλε στα πόδια δίχως να έχει συναίσθηση τι κάνει.

Ο αστυνομικός προσήχθη την Παρασκευή 24/102014 και την επόμενη μέρα τα ομολόγησε όλα. Πάντως ο συγκεκριμένος ειδικός φρουρός βρίσκεται σε αργία από την υπηρεσία του καθώς στο παρελθόν είχε συλληφθεί για υπόθεση εκβίασης σε βάρος αλλοδαπού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit o αστυνομικός σκοπεύει να ζητήσει ψυχιατρική εξέταση.

Πηγή: newsit.gr