Αραβίδης: “Αυτές είναι οι προσπάθειες που αξίζουν”

Διαβάστε τις δηλώσεις του παίκτη της ΑΕΚ

Ο Χρήστος Αραβίδης προχώρησε σε δηλώσεις αναφορικά για την επίσκεψη των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στο ίδρυμα ΜΗΤΕΡΑ.

Σχετικά με την σημερινή κίνηση της ΑΕΚ στο ίδρυμα: «Σίγουρα αυτό που ζήσαμε σήμερα είναι κάτι πολύ περισσότερο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτή την ιδιαίτερη στιγμή που ζήσαμε και που βρεθήκαμε δίπλα στα παιδιά. Πραγματικά θα πρέπει όλοι να κοιτάμε τον συνάνθρωπό μας. Τέτοιες προσπάθειες αξίζουν να τις αναδείξουμε και πιστεύω ότι με τη δημοσιότητα που υπάρχει στον χώρο μας μπορούμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω».

Στην ερώτηση για το αν οι παίκτες έγιναν για λίγο παιδιά σήμερα, απάντησε τα εξής: «Εμείς γενικότερα είμαστε παιδιά, αλλά σε τέτοιες στιγμές βλέπουμε ότι κάποια παιδιά έχουν ανάγκη την υποστήριξη και τη συμπάθειά μας, αλλά όχι μόνο αυτές τις λίγες ώρες που μένουμε μαζί τους, περισσότερο».

Για την ανάπτυξη ενός κοινωνικού προγράμματος από την ΑΕΚ: «Το επίπεδο αυτής της ομάδας φαίνεται και από τέτοιες στιγμές. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που κάνει μια τέτοια κίνηση η ΑΕΚ, ούτε η τελευταία. Εμείς πάντα θα προσπαθούμε να δείχνουμε την ευαισθησία μας και στους αγωνιστικούς χώρους και εκτός».

Σχετικά με το τι είπαν στα παιδιά του ιδρύματος πριν αποχωρήσουν: «Υποσχεθήκαμε σίγουρα ότι θα ξανάρθουμε, ενώ ο Βασίλης (σ.σ. Ρόβας) υποσχέθηκε σε έναν μικρό φίλο ότι θα βγουν βόλτα μαζί. Καλό είναι αυτό. Θα περάσουν καλά (σ.σ. γέλια)».