Ίνγκλις: «Βασίλισσα της Ελλάδας η ΑΕΚ»

Ο Καρλ Ίνγκλις δήλωσε πως είναι έτοιμος να βοηθήσει τη «Βασίλισσα» και να πετύχει τους στόχους του.

Στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι, ο Καρλ Ίνγκλις εμφανίστηκε αρκετά διαβασμένος για το παρελθόν της «Βασίλισσας», αλλά και αποφασισμένος να βοηθήσει την ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε για:

Το αγωνιστικό του προφίλ: «Σίγουρα το σκοράρισμα είναι το δυνατό μου σημείο, αλλά θα βοηθήσω την ΑΕΚ τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά. Ξέρω ότι η ΑΕΚ είχε κάποια προβλήματα στο παρελθόν αλλά την λένε Βασίλισσα της Ελλάδας».

Τι γνωρίζει για την ΑΕΚ: «Ξέρω κάποια πράγματα για την ιστορία της ΑΕΚ και γνωρίζω για το ελληνικό πρωτάθλημα. Έχω παίξει άλλωστε κόντρα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό».

Τους στόχους της ΑΕΚ: «Στόχος είναι να μπούμε στα play offs και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο γι’ αυτό. Χτίζουμε κάτι καλό εδώ, όλοι οι στόχοι της ομάδας συμβαδίζουν με τους δικούς μου και θα κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα. Ξεκινάμε κάτι καινούριο και είναι κάτι ωραίο που θα παίξω στην Ελλάδα σε ένα διαφορετικό πρωτάθλημα με διαφορετικό κόσμο. Μακάρι η ΑΕΚ τα επόμενα χρόνια να βγει στην Ευρώπη και να παίξω ξανά εκεί».

Την αγωνιστική του κατάσταση εν όψει του ματς με τον Ολυμπιακό: «Έπαιξα κάποια ματς με τον Καναδά το καλοκαίρι και έχω καλή φυσική κατάσταση. Για το αγωνιστικό θα το δούμε τη Δευτέρα».

Τον κόσμο της ΑΕΚ: «Ξέρω ότι οι οπαδοί είναι φανταστικοί, έχω παίξει σε ελληνικά γήπεδα. Ελπίζω τη Δευτέρα να τους δώσω και εγώ περισσότερους λόγους να πανηγυρίσουν».