“Δύσκολο να αντιμετωπίσεις την ΑΕΚ”

O ποδοσφαιριστής της Επισκοπής Χρήστος Βουρβαχάκης, μίλησε για τους στόχους της ομάδας του, αλλά και την ΑΕΚ.

Για τις φετινές επιδιώξεις του ΑΟ Επισκοπής μίλησε σε συνέντευξή του στο «aoepiskopis.gr», ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Χρήστος Βουρβαχάκης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι θα τεθούν αντιμέτωποι με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά η συνέντευξη του αμυντικού της Επισκοπής:

– Έχει περάσει μεγάλο διάστημα από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας. Πώς είναι τα πράγματα στην Επισκοπή τώρα;
«Πέρα από το γεγονός ότι δεν έχουμε πολλά παιγνίδια στα πόδια μας, θα έλεγα ότι είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο. Φέτος έχει γίνει μια νέα προσπάθεια στην ομάδα γιατί υπήρχε θέμα με το όριο ηλικίας. Τελικά αποκτήθηκαν αρκετά παιδιά τα οποία είναι καλοί χαρακτήρες και καλοί παίκτες. Γίνεται πολύ καλή δουλειά στις προπονήσεις και πιστεύω ότι θα τα πάμε εξ ίσου καλά και στο πρωτάθλημα».

– Τί είναι αυτό για το οποίο ξεχωρίζει φέτος η Επισκοπή;
«Αγωνιστικά, το πλεονέκτημά μας είναι πάνω στη φυσική κατάσταση. Έχουμε δουλέψει πολύ καλά σ’ αυτόν τον τομέα και είμαστε παιδιά που δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους γιατί έχουμε όλοι φιλοδοξίες».

– Που μπορεί να φτάσει η Επισκοπή;
«Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Πρώτος στόχος της ομάδας, έτσι όπως είναι τα πράγματα, είναι η σωτηρία κι από κει και πέρα, ό,τι καλύτερο μπορούμε να φέρουμε σαν τελική κατάταξη».

– Πόσο ανεβασμένο είναι το επίπεδο αγωνιστικά ή οργανωτικά στην κατηγορία;
«Θεωρώ ότι σε σχέση με πέρυσι, είναι ανεβασμένο. Δεν υπάρχουν ομάδες όπως, η Γλυφάδα ή ο Βύζαντας που γνωρίζαμε εκ των προτέρων ότι, εύκολα ή δύσκολα, θα παίρναμε τις νίκες. Φέτος υπάρχουν ιστορικές ομάδες όπως η ΑΕΚ κι ο Απόλλωνας που είναι πολύ δύσκολο να τις αντιμετωπίσεις. Γενικότερα όμως, όποιον κι αν αντιμετωπίσεις φέτος, τίποτε δεν σου χαρίζεται αν δεν το κατακτήσεις εσύ…»

– Τί έχεις να πεις στους φιλάθλους της ομάδας μας αλλά και σ’ αυτούς που παρακολουθούν το πρωτάθλημα;
«Στους φιλάθλους μας, θα ήθελα να τους πω να μας στηρίζουν σε κάθε ματς. Να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν τώρα που θα πάμε στο νέο γήπεδο κι ότι εμείς από την πλευρά μας θα δίνουμε τα πάντα για να τους ευχαριστήσουμε».

– Με τί θα είσαι ευχαριστημένος στο τέλος της χρονιάς από τον εαυτό σου;
«Αρχικά θα είμαι ευχαριστημένος όταν εκπληρώσει η ομάδα μου τους στόχους της. Έπειτα θα δω και ‘γω μέσα από την προσπάθεια που έχω καταβάλλει, πώς τα πήγα».

– Την Κυριακή δίνετε ένα δύσκολο ματς με τον Ηρακλή. Πόσο ιδιαίτερο είναι από τη στιγμή που έχετε βρεθεί αντίπαλοι τρεις φορές μέχρι σήμερα;
«Είναι ένα παιχνίδι που το θέλουμε πάρα πολύ. Θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη στο νέο γήπεδο. Είναι δύσκολο, όπως όλα όσα θα βρούμε στο διάβα μας. Εμείς θα προσπαθήσουμε να έχουμε κυρίαρχο ρόλο για να τα καταφέρουμε. Όντως είναι ιδιαίτερο παιχνίδι. Γνωριζόμαστε καλά”.