Μπακάκης: «Θα φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται»

Ο Μιχάλης Μπακάκης μίλησε για την επιλογή του να αγωνιστεί στην ΑΕΚ.

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Γκολ Χωρίς Σύνορα» του «ΣΚΑΪ», ο Μιχάλης Μπακάκης μίλησε για την επιλογή του να αγωνιστεί στη ΑΕΚ, ενώ τόνισε πως η «Ένωση» μπορεί να κατακτήσει το Κύπελλο.

Αναλυτικά όσα είπε: 

«Όταν μίλησα για πρώτη φορά με την ΑΕΚ κατάλαβα πως πάει να γίνει κάτι πολύ καλό, μια πολύ καλή κατάσταση για χρόνια, όχι μόνο για φέτος. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την επιλογή μου, αλλά βρέθηκαν και κάποιοι που μου είπαν πού πάω να παίξω.

Η ΑΕΚ έχει ρόστερ που ανήκει στη Super League κι όχι στη Football League. Γιατί να μη φτάσουμε στον τελικό του Κυπέλλου; Αν η ομάδα αποδίδει όπως πρέπει και μπορεί, πιστεύω πως θα φτάσουμε όσο ψηλά γίνεται».

Όσο για τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του ίδιου και της ομάδας του, είπε: «Δυνατό μου σημείο είναι η ταχύτητα και η αντοχή που μου επιτρέπει να βγαίνω στην επίθεση. Είναι πολύ σημαντικό για μια ομάδα που έχει κατοχή να βγαίνουν μπροστά παίκτες από την άμυνα. Στόχος μας είναι να πνίγουμε τον αντίπαλο, ειδικά μέσα στην έδρα μας, αλλά και εκτός γιατί όλοι μας περιμένουν πίσω και αναγκαζόμαστε όλοι να βγαίνουμε μπροστά».