Ανδρεάδης: «Σήμερα δε μας πήγε τίποτα καλά»

Ο Ανδρέας Ανδρεάδης φάνηκε στεναχωρημένος και απογοητευμένος από την άσχημη ήττα με την Κηφισιά

Ο Ανδρέας Ανδρεάδης σχολίασε την άσχημη εμφάνιση της ανδρικής ομάδας βόλεϊ της “Ένωσης” απέναντι στην Κηφισιά στο κλειστό της Γλυφάδας.

Αναλυτικά:

«Όταν μπαίνω στο γήπεδο, δε σκέφτομαι τίποτα, απλά μπαίνω και προσπαθώ να δώσω το 100%. Σήμερα δε μας πήγε τίποτα καλά, δεν παρουσιάσαμε το καλό μας πρόσωπο που δουλεύαμε όλη την εβδομάδα, κι έτσι ήρθε απόλυτα δίκαια η νίκη της Κηφισιάς. Τώρα κοιτάμε το επόμενο ματς με τον Ολυμπιακό, θα πάμε να τα δώσουμε όλα και να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό».

Αναφορικά με την Εθνική ομάδα: «Η επιστροφή στις μεγάλες διοργανώσεις ήρθε λίγο αργά, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ. Η ομάδα δεν έχει την ίδια ποιότητα σε σχέση με τότε, αλλά ελπίζω να γίνει μια καλή προσπάθεια από την ομοσπονδία, και να μπορέσουμε να φτάσουμε σαν χώρα ξανά ψηλά. Κάποτε ήμασταν στην 9η θέση του κόσμου, άλλωστε. Όταν παίζεις μαζί με μεγάλους παίκτες, γίνεσαι κι εσύ καλύτερος, όπως εγώ που έπαιζα με τον Ντάντε και τον Μαρσελίνιο στον Παναθηναϊκό. Όταν παίζεις με μέτριους, γίνεσαι κι εσύ ένα με τη μετριότητα. Ελπίζω όλοι να δώσουν το κάτι παραπάνω για να φτάσουμε ξανά ψηλά».