Δέλλας: “Είναι μεγάλος ο δρόμος, παρά τις νίκες”

Μόνο τους τρεις βαθμούς κρατάει ο Τραϊανός Δέλλας, από τη σημερινή νίκη της ΑΕΚ.

Ένα καλό μάθημα αποτέλεσε για την ΑΕΚ, το σημερινό παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό, όπως τόνισε στις δηλώσεις του ο Τραϊανός Δέλλας. Ο προπονητής της Ένωσης, επεσήμανε πως δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας, αλλά αναγνώρισε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του.

Αρχικά, είπε: «Ξέραμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο, απέναντι σε έμπειρη ομάδα με καλό προπονητή. Εμείς δεν μπήκαμε καλά στο ματς. Δεχθήκαμε το γκολ και μας έκανε δύσκολη την συνέχεια. Ήμασταν νευρικοί στο ξεκίνημα Μετά τα παιδιά έδειξαν υπομονή, προσπάθησαν και γύρισαν το ματς. Αξίζουν συγχαρητήρια. Είχαμε δυσκολίες στην ανάπτυξη. Μετά το 1-0 είχαμε και νευρικότητα. Κρατάω τους τρεις βαθμούς, θα συζητήσουμε στα αποδυτήρια τι πήγε στραβά στα αποδυτήρια. Κοιτάμε μπροστά, έχουμε ρεπό. Είναι μεγάλος ο δρόμος, παρά τις νίκες. Άλλο ένα παιχνίδι μάθημα, πρέπει να μαθαίνουμε. Καλή επιτυχία στον κ.Βαζάκα και τον Αχαρναϊκό. Είναι ευχάριστο να είσαι πρώτος, αλλά δεν είναι εύκολο. Πρέπει να προσπαθείς κάθε Κυριακή. Μας βοήθησε πολύ ο κόσμος στο παιχνίδι και τους ευχαριστούμε».

Υπογράμμισε μάλιστα, πως η ΑΕΚ δυσκολεύτηκε σήμερα στην ανάπτυξη. «Πιστεύω ότι ρόλο παίζει πως μπαίνουμε εμείς στο ματς. Δεν μπήκαμε καλά σήμερα. δυσκολευτήκαμε πολύ στην ανάπτυξη. Όπως και να μπει το γκολ, είναι ευπρόσδεκτο. Όπως είπα πρέπει να γίνει μάθημα το παιχνίδι. Οσο περνά η ώρα κλείνονται οι ομάδες και γίνονται δύσκολα τα πράγματα. Θέλαμε καλύτερη ανάπτυξη από τα άκρα στο πρώτο, για αυτό έπαιξε ο Γεωργέας. Όλοι είναι διαθέσιμοι», ενώ σχετικά με τη διακοπή του αγώνα, πρόσθεσε: «Σίγουρα μας αποσυντόνισε η διπλή διακοπή. Είχαμε προετοιμαστεί αλλιώς, χάσαμε τον ρυθμό. Τον κόσμο και την Αστυνομία πρέπει να τους λαμβάνουμε υπόψιν πια στα παιχνίδια».