Μίλησε για… κλοπή ο Βαζάκας!

O προπονητής του Αχαρναϊκού τα... έβαλε με τον διαιτητή, για την ήττα της ομάδας του.

Για… κλοπή έκανε λόγο προπονητής του Αχαρναϊκού, Γιώργος Βαζάκας, αναφερόμενος στη σημερινή ήττα της ομάδας του από την ΑΕΚ. Ο Έλληνας τεχνικός υποστήριξε πως το γκολ μπήκε στο 97’, με το χρονόμετρο του αγώνα πάντως να τον διαψεύδει, καθώς το 1-2 έγινε προτούν καν συμπληρωθεί το 96’.

Ο προπονητής του Αχαρναϊκού, είπε: «Ήταν ιστορικό ματς για τον Αχαρναϊκό. Η ΑΕΚ είναι περαστική, δεν παίζουμε κάθε μέρα. Ήταν ευτύχημα για εμάς. Η ομάδα μου ήταν διαβασμένη, την έχουμε δει πολλές φορές. Έχει ποιότητα και ταχύτητα από τα άκρα. Δέσαμε τα άκρα και πρεσάραμε το κέντρο. Για αυτό είχαμε τον έλεγχο, μπορούσαμε και δεύτερο γκολ.
Η ΑΕΚ ρίσκαρε στο δεύτερο και το ξέραμε. Είχαν κενά πίσω, αλλά δεν το εκμεταλλευτήκαμε. Είχαμε τέλεια αμυντική λειτουργία. Περιορίσαμε τους χώρους, η ΑΕΚ είχε υπομονή. Δεν μπορούσε να κάνει φάση από οργανωμένη επίθεση.
Το πρώτο γκολ ήταν στις καθυστερήσεις. Αισθάνομαι στεναχωρημένος, γιατί αισθάνομαι την αδικία.

Το δεύτερο που μπήκε στο 97’ ήταν αδικαιολόγητο. Μου είπε διαιτητής ότι η ΑΕΚ κέρδισε κόρνερ και για αυτό το κράτησε. Έγινε κλοπή σήμερα. Η ΑΕΚ έπρεπε να κάνει αυτό και το έκανε, δεν λέω για αυτήν. Είναι μεγάλη ομάδα. Για τα παιδιά στεναχωριέμαι, δικαιούμαστε τον πόντο. Μετά από μέρες θα μείνει το αποτέλεσμα, όχι η αδικία. Εύχομαι τα καλύτερα για τον Τραϊανό, είναι νέος προπονητής σε μια μεγάλη ομάδα. Δείξαμε ανάστημα σήμερα, φτιάξαμε καλή ομάδα.
Δεν λέω ότι το κράτησε για να βάλει η ΑΕΚ γκολ. Η μεγάλη ομάδα θα έχει την εύνοια του διαιτητή. Έκανε λάθος του διαιτητή. Μέχρι το 96’ ήταν τέλειος, μετά έκανε το μεγάλο λάθος».