Η ανατροπή της ΑΕΚ και το ντέρμπι της «Βασίλισσας»

Το σημερινό ρεπορτάζ του αθλητικού Τύπου για την ΑΕΚ.

Ο σημερινός Τύπος ασχολείται με την ανατροπή του αγώνα της ΑΕΚ κόντρα στον Αχαρναϊκό, αλλά και με τον σημερινό αγώνα της «Βασίλισσας» κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά:

SportDay

«Ο Ιβάν γύρισε», είναι ο τίτλος της εφημερίδας σχετικά με την ΑΕΚ, ενώ σχολιάζει: «Απίθανη ανατροπή στις καθυστερήσεις».

Goal

«Ανατροπή με τον κόσμο μέσα», αναφέρει η εφημερίδα και σχολιάζει: «Δύο γκολ στις καθυστερήσεις για το 2-1 επί του Αχαρναϊκού αλλά και τραγικές εικόνες από μερίδα οπαδών της. Κίνδυνος βάρδιας τιμωρίας».

LiveSport

«Βαριά φανέλα», είναι ο τίτλος της εφημερίδας, η οποία σχολιάζει: «Ολική ανατροπή από την ΑΕΚ (2-1 τον Αχαρναϊκό) με Ντακόλ και Μπρέσεβιτς στις καθυστερήσεις. Αρνείται να γκελάρει η Ένωση ακόμα και στην κακή της μέρα. Μελισσανίδης στους παίκτες: Μας βγάλατε την ψυχή αλλά μπράβο».

Ώρα των Σπορ

«Τζόκερ ο Ιβάν», είναι ο τίτλος της εφημερίδας: «Ο Μπρέσεβιτς μπήκε αλλαγή για πρώτη φορά σε επίσημο ματς φέτος και ολοκλήρωση στο 96’ την εκπληκτική ανατροπή της ΑΕΚ στις καθυστερήσεις. Χρυσές οι αλλαγές. Πριν τον Κροάτη, ο Ντακόλ έκανε το 1-1 στο 92». Σχετικά με το μπάσκετ αναφέρεται: «Προσοχή απόψε στο ΟΑΚΑ. Η Βασίλισσα θα δώσει τη μάχη της με τον ΟΣΦΠ, ενισχύεται για τη συνέχεια και το όνομα του αντιπάλου δεν πρέπει να παρασύρει κανέναν σε κινήσεις που μπορεί να καταστρέψουν την ΑΕΚ».