Ζιάγκος: “Μας αδικεί το τελικό σκορ”

Υπομονή συνέστησε στις δηλώσεις του ο Βαγγέλης Ζιάγκος, που τόνισε πως η ΑΕΚ ήταν ανταγωνιστική απέναντι στον Ολυμπιακό.

Στο δεύτερο κακό δεκάλεπτο της ΑΕΚ, στάθηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής της ομάδας Βαγγέλης Ζιάγκος, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ο νεαρός τεχνικός ωστόσο, τόνισε πως η Ένωση ήταν ανταγωνιστική και επιβεβαίωσε τη συμφωνία με τον Τόμας Ντελινινκάιτις και την αναζήτηση ενός ακόμη παίκτη για τη θέση «5».

«Εμείς προερχόμασταν από μία όχι τόσο καλή εμφάνιση με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, γι’ αυτό και θέλαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί δίνοντας μεγάλη έμφαση στο κίνητρο των παικτών. Θεωρώ πως το τελικό σκορ μας αδικεί. Θέλαμε να δώσουμε μία αμυντική προσέγγιση στο παιχνίδι. Θεωρώ ότι αν εξαιρεθεί το δεύτερο δεκάλεπτο το οποίο ήταν καταστροφικό για μας, σε γενικές γραμμές ήμασταν ανταγωνιστικοί», είπε αρχικά ο Βαγγέλης Ζιάγκος και επεσήμανε πως η ομάδα συνεχώς εξελίσσεται, συνιστώντας υπομονή.

«Η ομάδα βρίσκεται σε μία εξελικτική διαδικασία. Το ρόστερ ακόμα δεν έχει κλείσει, κάτι που μας καθυστερεί στο να βρούμε την αγωνιστική μας ταυτότητα. Το μπάσκετ είναι ένα ομαδικό άθλημα, δεν είναι κολύμβηση. Απαιτεί συνεργασίες, ομοιογένεια. Πρέπει να έχουμε υπομονή. Γίνεται μία συγκλονιστική προσπάθεια από όλους», υπογράμμισε σχετικά.

Αναφερόμενος στην ενίσχυση της «Βασίλισσας», είπε: «Ως προς την ενίσχυση της ομάδας, το ενδιαφέρον μας επικεντρώνεται στο να διορθώσουμε κάποιες ατέλειες που έχουμε στο οργανωτικό κομμάτι και κοντά στο καλάθι. Έχουμε συμφωνήσει με τον Ντελινινκάιτις που είναι πολύπειρος και ποιοτικός παίκτης ενώ εκκρεμεί το θέμα της αντικατάστασης του Γκούντριτζ στο σέντερ».