Ο κόσμος της ΑΕΚ, ο Μπρέσεβιτς και ο «Τίγρης»

Το ρεπορτάζ του αθλητικού έντυπου Τύπου για την ΑΕΚ.

Ο σημερινός Τύπος ασχολείται με τον χθεσινό αγώνα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, αλλά και την εμφάνιση του κόσμου στο ΟΑΚΑ, ενώ τονίζεται πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα πάρει μέτρα για να σταματήσει τους «μπαχαλάκηδες».

Αναλυτικά:

Sport Day

«Ιβάν ο ήρωας», είναι ο τίτλος της εφημερίδας , η οποία σχολιάζει: «Ο Μπρέσεβιτς σκόρερ της τελευταίες στιγμής μιλάει στην SD για το come-back του».

Goal

«Να μας γίνει μάθημα», είναι ο τίτλος της εφημερίδας , η οποία σχολιάζει: «Ο Δέλλας ζήτησε αλλαγή νοοτροπίας από τους παίκτες με αφορμή τον Αχαρναϊκό». Σχετικά με την μπασκετική ΑΕΚ αναφέρεται: «Νίκησε και τον κόσμο της. Η ποιότητα του Ολυμπιακού επικράτησε του πάθους της ΑΕΚ, η οποία είχε μαζί της 6.000 οπαδούς της».

LiveSport

«Παίρνει μέτρα», αναφέρει η συγκεκριμένη εφημερίδα και σχολιάζει: «Ο Μελισσανίδης αναλαμβάνει δράση για να κόψει τον αέρα στους μπαχαλάκηδες».

Ώρα των Σπορ

«Ανατριχίλα», είναι ο τίτλος της εν λόγω εφημερίας η οποία αναφέρει: «Συγκλόνισε ο κόσμος της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ χθες. Απίστευτη ατμόσφαιρα, κόντεψαν να γυρίσουν μόνοι τους το παιχνίδι στο τρίτο δεκάλεπτο. Με αυτόν τον λαό και τις κινήσεις που γίνονται η Βασίλισσα μπορεί πολλά. Πλασματική η έκταση της ήττας με 62-81. Η ΑΕΚ με την ώθηση του απίστευτου κόσμου, πάλεψε το ματς σαν λιοντάρι κι άξιζε καλύτερης τύχης. Σανίδα σωτηρίας για τον ΟΣΦΠ στα κρίσιμα σημεία τα σφυρίγματα του Αναστόπουλου».