Ντα Κόστα: «Δεν είπα κάτι κακό για την ΑΕΚ, απλώς δεν τη φοβάμαι»

Ο Φελίπε Ντα Κόστα, μετά τις δηλώσεις που είχε κάνει για την ΑΕΚ, σε νέες του δηλώσεις τονίζει πως δεν είπε κάτι κακό.

Πέρασε ένας μήνας, όπου ο Φελίπε Ντα Κόστα με δηλώσεις του είχε πει για το ποια είναι η ΑΕΚ. Σήμερα, μίλησε στον «Sport FM Πάτρας» και τόνισε πως δεν είπε κάτι κακό, απλώς δεν φοβάται την ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Εγώ πιστεύω ότι ο κόσμος μπέρδεψε αυτό που είπα. Εγώ είπα ότι δεν φοβάμαι την ΑΕΚ και συνεχίζω να λέω το ίδιο… έντεκα εμείς, έντεκα και αυτοί. Γιατί να φοβάμαι; Δεν καταλαβαίνω γιατί το πήρε στραβά ο κόσμος. Δεν είπα κάτι κακό για την ΑΕΚ. Εννοείται ότι τη σέβομαι. Είναι μεγάλη ομάδα, με πολύ κόσμο. Δεν τους φοβάμαι. Θέλω να παίξουμε την μπάλα που ξέρουμε και θα πάμε για τη νίκη», ανέφερε επί του θέματος.

Ερωτηθείς αν υπάρχει στο μυαλό του ίδιου και των συμπαικτών του η αναμέτρηση με την ΑΕΚ, ενώ προηγείται αυτή με τον Φωστήρα για την 5η αγωνιστική:

«Το παιχνίδι με τον Φωστήρα είναι διαφορετικό. Ο αγωνιστικός χώρος είναι κακός. Δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε το παιχνίδι κυκλοφορίας που μπορούμε. Θα είναι πιο πολύ παιχνίδι πάνω στη δύναμη και στον τσαμπουκά. Θα είναι λίγο πιο άσχημο παιχνίδι. Εμείς πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε για να πάρουμε παιχνίδι».