Χατζηζήσης: “Η ΑΕΚ έχει δείξει τη δυναμική της”

Ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, Γιώργος Χατζηζήσης μίλησε για τους στόχους της ομάδας, αλλά και την ΑΕΚ.

Για τη συνύπαρξη του Απόλλωνα με την ΑΕΚ στη Football League, το επίπεδο της Λίγκας, αλλά τους στόχους της «ελαφράς ταξιαρχίας», μίλησε στο «NovaΣΠΟΡ FM», ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Γιώργος Χατζηζήσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την ΑΕΚ που πρωταγωνιστεί στο νότιο όμιλο

«Η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα όπως και ο Απόλλωνας. Η ΑΕΚ έχει δείξει την δυναμική της αλλά κι εμείς αξίζουμε την πρόκριση. Φάνηκε πως με την ΑΕΚ χάσαμε δύσκολα. Θα πρέπει να μας προσέξουν».

Για τους φιλάθλους του συλλόγου

«Ο κόσμος του Απόλλωνα μπορεί να είναι λίγος αλλά είναι φανατικός, επικρατεί μια επιφυλακτικότητα, τώρα με την αρχική μας πορεία πιστεύω πως θα φέρουμε κι άλλους στο γήπεδο».

Για την πορεία του Απόλλωνα Σμύρνης

«Ο Απόλλωνας τα τελευταία χρόνια έχει ανέβει πολλά σκαλοπάτια. Η προηγούμενη διοίκηση έχει βάλει το λιθαράκι της, αλλά και η σημερινή οφείλω να ομολογήσω πως λειτουργεί άψογα. Ομάδες σαν τον Απόλλωνα χρειάζονται και οφείλουν να υπάρχουν στην Α’ εθνική για να δίνουν χαρά στον κόσμο τους. Καλό θα ήταν όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο κι έχουν τις τύχες του πρωταθλήματος στα χέρια τους, να φέρουν κι άλλους παράγοντες και να βοηθήσουν».

Για το επίπεδο της φετινής Football League

«Για αρχή πιστεύω πως είναι αρκετά ικανοποιητικό το επίπεδο. Πάντα πίστευα πως η Football League ήταν ένα πάρα πολύ δυνατό πρωτάθλημα, αλλά κυρίως φέτος βλέπουμε πως πολλές ομάδες έχουν ενισχυθεί. Φαίνεται πως όλες οι ομάδες μπορούν να χτυπήσουν το κάθε παιχνίδι στα ίσα».

Για το «κλειδί» της επιτυχίας στα πλέι οφ

«Το σημαντικό για μια ομάδα που θα πάει στα πλέι οφ είναι το βάθος στο ρόστερ της. Όσες ομάδες το έχουν πηγαίνουν καλά και στα πλέι οφ. Σίγουρα παίζει ρόλο και η προπονητική λειτουργιά, όπως και άλλοι παράγοντες».

Για τον Ηρακλή που έχει ξεχωρίσει τον βόρειο όμιλο

«Ο Ηρακλής έχει δημιουργήσει ένα κράμα από έμπειρους και νέους ποδοσφαιριστές κι έχουν έναν προπονητή που βοηθά πολύ στην λειτουργία της ομάδας. Το πιο σημαντικό είναι πως η νέα διοίκηση έχει βοηθήσει τα μέγιστα».

Για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να κατακτήσει το πρωτάθλημα

«Ο ΠΑΟΚ για εμένα είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, έχει δημιουργήσει ένα κράμα έμπειρων με νέων κι έχει μια υγιή διοίκηση, πιστεύω πως μπορεί να αντεπεξέλθει κι εύχομαι να κατακτήσει το πρωτάθλημα για να έχει ενδιαφέρον».