Η τιμωρία της ΑΕΚ, ο «Τίγρης» και ο…Σπάθας

Το σημερινό ρεπορτάζ του αθλητικού έντυπου Τύπου για την ΑΕΚ.

Ο σημερινός Τύπος ασχολείται με τα επεισόδια της Ριζούπολης και την τιμωρία της ΑΕΚ, αλλά και την ανακοίνωση του Σπάθα.

Αναλυτικά:

Goal

«Ταξίδι στην Αργεντινή», είναι ο τίτλος της εφημερίδας, σχετικά με την ΑΕΚ και σχολιάζεται: «Ο Μιλοβάνοβιτς ετοιμάζει βαλίτσες για να δει παιχνίδια και παίκτες που τον ενδιαφέρουν. Η Ένωση κινδυνεύει με 1 ή 2 αγωνιστικές και πρόστιμο μέχρι 140.000 ευρώ για τη Ριζούπολη».

LiveSport

«Κινδυνεύει με καμπάκα», αναφέρει η συγκεκριμένη εφημερίδα και σχολιάζει: «Στο σκαμνί η Ένωση για εκτεταμένα επεισόδια στη Ριζούπολη. Βαρύ πρόστιμο ή αποκλεισμός έδρας για 1-2 αγωνιστικές τα σενάρια».

Ώρα των Σπορ

«Χτυπάνε εμένα με στόχο τον Ολυμπιακό και την ΕΠΟ», είναι ο τίτλος της εφημερίδας, η οποία σχολιάζει: «Απίθανος Ηλίας Σπάθας αποδεικνύει ότι δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορούμε να δούμε και να ακούσουμε στο ποδόσφαιρο του Σαρρή και των Κινέζο-Πακιστανικών κινητών. Σοκαριστική δημόσια ταύτιση του διαιτητή με ΕΠΟ – ΟΣΦΠ και των δύο τελευταίων μεταξύ τους, από τις θέσες που σύμφωνα με ρεπορτάζ εκφράζει ο Ηλίας Σπάθας στα κοντινά του πρόσωπα για όσα έγιναν στην Τρίπολη. Γελάει και το παρδαλό κατσίκι: Αν ήθελα να ευνοήσω γιατί να μη δώσω ένα πέναλτι; Ήταν βέβαια άτυχος γιατί παραδόξως δεν υπήρξε καμία βουτιά στην περιοχή».

«Ως εδώ, δεν πάει άλλο έτσι», γράφεται σχετικά με τον Μελισσανίδη: «Ο Μελισσανίδης πολύ ενοχλημένος και ταυτόχρονα αποφασισμένος να μην επιτρέψει να συμβούν ξανά σκηνικά που γελοιοποιούν την ΑΕΚ, σαν αυτά με τον Αχαρναϊκό».

Σχετικά με την μπασκετική ΑΕΚ αναφέρεται: «Φθάνει το μεσημέρι στην Αθήνα ο Ντελινικαϊτις, αγώνα δρόμου για να προλάβει να έλθει ο Ρικ Τζάκσον».