Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό ο Νίνης

Ο Σωτήρης Νίνης είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στον Παναθηναϊκό.

Μετά το καλοκαίρι του 2012 και την αποχώρηση του για την Πάρμα, ο Σωτήρης Νίνης, επιστρέφει στον Παναθηναϊκό! Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει αναδείξει το ελληνικό ποδόσφαιρο την τελευταία δεκαετία, θα φορέσει και πάλι την φανέλα της ομάδας που τον ανέδειξε, θέλοντας να κάνει restart στην καριέρα του και να αποδείξει σε όλους πως μόνο «τελειωμένος» δεν είναι!

Από την πλευρά του, το «τριφύλλι» είναι έτοιμο να δώσει την ευκαιρία σε ένα δικό του παιδί να δείξει και πάλι την αξία του, να δουλέψει στο πλάνο των Αναστασίου-Νταμπίζα και να αποτελέσει ακόμη ένα παράδειγμα παίκτη που αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό την τελευταία διετία και ξαναέφτιαξε το «όνομά» του στην ποδοσφαιρική αγορά.

Εξάλλου, το ρίσκο που παίρνει αυτή την στιγμή ο Παναθηναϊκός είναι μηδαμινό. Είτε αγωνιστικά είτε οικονομικά. Το συμβόλαιο του 24χρονου άσου είναι στα πλαίσια της εποχής , θα είναι για τα επόμενα 2.5 χρόνια με σημαντικά μπόνους στόχων και συμμετοχών ενώ από την στιγμή που δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής άμεσα, ο Νίνης θα δουλέψει το ερχόμενο δίμηνο στο Κορωπί και στις αρχές του 2015 θα είναι έτοιμος να βοηθήσει, έχοντας προσαρμοστεί απόλυτα στα «θέλω» της τεχνικής ηγεσίας.

Φυσικά, αξίζει να σημειώσουμε πως σημαντικό ρόλο στην επιστροφή του, παίζει και η παρουσία του Τάκη Φύσσα στο κλαμπ. Ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού πιστεύει πολύ στην… αναγέννηση του Νίνη, έχουν εξαιρετική σχέση από την κοινή τους θητεία στην Εθνική Ελλάδος ενώ και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θέλει να δώσει απαντήσεις, δικαιώνοντας όσους τον πίστεψαν!

Πηγή: gazzetta.gr