Σαρικόπουλος: “Θέληση, μαχητικότητα και διάρκεια”

Ο σέντερ της ΑΕΚ μίλησε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ

Δείτε τις δηλώσεις του παίκτη της “Βασίλισσας” Ζήση Σαρικόπουλου αναφορικά με την εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στον Πανελευσινιακό.

Για την σημασία του ματς: «Για μας, καλώς ή κακώς, το Πρωτάθλημα τώρα ξεκινά με την έννοια ότι τώρα ξεκινούν τα παιχνίδια που πρέπει να «χτυπάμε». Είναι ένας «τελικός» για μας και θεωρώ ότι είναι σημαντικό να βγάλουμε ενέργεια και να έχουμε συγκέντρωση στο παιχνίδι μας. Πιστεύω ότι το ματς θα κριθεί στο ποιος θα είναι πιο αποφασισμένος να παλέψει περισσότερο. Ο Πανελευσινιακός θα παρουσιαστεί με νέο προπονητή, κάτι που θα συσπειρώσει περισσότερο τους παίκτες του».

Για το «κλειδί» της αναμέτρησης: «Η θέληση, η μαχητικότητα και η διάρκεια. Θεωρώ ότι σε αυτά τα ματς παίζει μεγαλύτερο ρόλο το «θέλω» παρά οι τακτικές. Πρέπει να κερδίσουμε για να δείξουμε ότι δουλεύουμε καλά και αυτή η προσπάθεια βγαίνει στο γήπεδο».

Για τα δυνατά “χαρτιά” του Πανελευσινιακού: «Ο Πανελευσινιακός είναι μία ομάδα η οποία ρισκάρει και παίζει με αυτοπεποίθηση. Έχει έμπειρους Έλληνες παίκτες και καλούς ξένους».

Για το που θα στηριχθεί η “Ένωση”: «Θα στηριχθούμε στην καλή ατομική προετοιμασία, στην ομαδικότητα και στη μαχητικότητα που θα δείξουμε κατά την διάρκεια του αγώνα».