Τόζερ: “Φοβερή επαφή με τα δίχτυα ο Νίκολιτς”

To εγκώμιο του υποψήφιου μεταγραφικού στόχου της ΑΕΚ, έπλεξε ο Ντάνιελ Τόζερ.

Για τον υποψήφιο μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ, Νεμάνια Νίκολιτς, μίλησε ένας παλιός γνώριμος της ΑΕΚ, ο Ντάνιελ Ντόζερ. Ο Ούγγρος ποδοσφαιριστής που γνωρίζει καλά τον 27χρονο φορ και έκανε λόγο για έναν εξαιρετικό χαρακτήρα και έναν επιθετικό που έχει φοβερή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα.

«Δεν γνώριζα καν ότι απασχολεί η περίπτωση του Νεμάνια την ΑΕΚ κι ας έχουμε τον ίδιο ατζέντη. Κατ’ αρχήν πρέπει να σημειώσω ότι πρόκειται για ένα εξαιρετικό χαρακτήρα, πολύ καλό παιδί που έχει τη δική του σημασία σχετικά με τα αποδυτήρια και την παρουσία του σε αυτά. Όμως ευτυχώς για τον ίδιο και την ομάδα που αγωνίζεται δεν είναι μόνο αυτό. Πρόκειται για έναν πολύ καλό επιθετικό με φοβερή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα κάτι που αποδεικνύεται και από τα νούμερά του», είπε αρχικά.

Αναφερόμενος στα δυνατά του αγωνιστικά χαρακτηριστικά, εκτός από το γκολ, ξεχώρισε την ταχύτητα και την τεχνική ποιότητά του στο ένας εναντίον. «Για να δώσω να καταλάβουν στους φίλους της ΑΕΚ και τους Έλληνες ποδοσφαιρόφιλους γιατί είδους επιθετικό μιλάμε, δεν έχει τα χαρακτηριστικά του Λυμπερόπουλου. Του φορ που θα παίξει αρκετά με πλάτη στην εστία, θα προστατεύσει την μπάλα και θα την κρατήσει τόσο όσο χρειάζεται για να δημιουργηθούν πολλές επιθετικές επιλογές από άκρα και άξονα. Είναι φορ του χώρου περισσότερο, της ταχύτητας, των κάθετων μεταβιβάσεων με διαρκή κίνηση στην πλάτη της άμυνας. Διακρίνεται για την ταχύτητά του, αυτό είναι το μεγαλύτερο προσόν του. Έχει σούπερ μπαμ στα πρώτα μέτρα όταν του μεταβιβάζουν την μπάλα κάθετα και στην πλάτη του αμυντικού. Επίσης είναι πολύ καλός τεχνίτης και ικανός στο ένας εναντίον ενός. Ενώ για παράδειγμα το ψηλό παιχνίδι δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως ατού του παιχνιδιού του, δεν είναι κακός, απλά δεν είναι το καλύτερό του, όπως το να κρατάει και να προστατεύει την μπάλα που ανέφερε και πριν. Το θέμα είναι πως έχει το γκολ, έχει φοβερή επαφή με τα δίχτυα στην Ουγγαρία -που δεν είναι βέβαια και το πιο δυνατό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα- ανάλογη με αυτή που είχε ο Μπλάνκο στην ΑΕΚ για να μπορέσει να καταλάβει καλύτερα ο κόσμος».

Πηγή: gazzeta.gr