Επιβεβαιώνει για ΑΕΚ ο ατζέντης του Νίκολιτς

O Βλάνταν Φιλίποβιτς, επιβεβαίωσε πως έχει έρθει σε επαφή με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς.

Στο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Νεμάνια Νίκολιτς, αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή Βλάνταν Φιλίποβιτς. Όπως τόνισε, έχει ήδη μιλήσει με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και τον περιμένει στην Ουγγαρία, προκειμένου να τεθεί επί τάπητος το συγκεκριμένο θέμα.

«Ναι έχω μιλήσει ήδη με την ΑΕΚ. Άλλωστε για τον λόγο αυτό θα ταξιδέψει στην Ουγγαρία άνθρωπος της ελληνικής ομάδας για να τσεκάρει τον Νίκολιτς και θα έχουμε ένα ραντεβού», διευκρινίζοντας πως αυτός που μίλησε μαζί του ήταν ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς: «Ναι έχουμε έρθει σε επικοινωνία και θα τα πούμε από κοντά για τον Νεμάνια. Πρέπει να ξέρετε πως ο ποδοσφαιριστής απασχολεί αρκετά κλαμπ, αφού πρόκειται για τον πρώτο σκόρερ στο πρωτάθλημα με πολυετή καλή παρουσία και πολλά τέρματα στο βιογραφικό του, ενώ ταυτόχρονα το γεγονός ότι μένει ελεύθερος το καλοκαίρι προσελκύει πολλές ομάδες».

Απαντώντας στο ενδεχόμενο άμεσης απόκτησης του 27χρονου διεθνούς με την Ουγγαρία φορ, ο Φιλίποβιτς τόνισε: «Αυτό βασικά είναι ένα θέμα που αφορά την ΑΕΚ και το τι ακριβώς θέλει. Δεν μπορώ να το γνωρίζω, αφού το ραντεβού δεν έγινε ακόμη. Εμείς όμως δεν έχουμε πρόβλημα αν όλα είναι καλά να προχωρήσουμε σε άμεση μετακίνηση του Νεμάνια. Όμως σας λέω και πάλι η ΑΕΚ δεν είναι η μοναδική ομάδα που έχει εκφράσει ενδιαφέρον και ταυτόχρονα θα υπάρξουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι, από άλλα κλαμπ, για να δουν από κοντά τον Νεμάνια, τόσο στο ματς πρωταθλήματος, όσο και μία εβδομάδα μετά για τις υποχρεώσεις του με την εθνική της Ουγγαρίας».

Πηγή: gazzeta.gr