Τσακαλέρης: “Βαριά φανέλα η ΑΕΚ”

Ο παίκτης του Πανελευσινιακού, μίλησε για το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ μίλησε ο μπασκετμπολίστας του Πανελευσινιακού, Ευθύμης Τσακαλέρης. Ο 25χρονος φόργουορντ, αναφέρθηκε στα δυνατά σημεία της Ένωσης και επεσήμανε πως η νίκη είναι μονόδρομος για την ομάδα του.

Αναλυτικά είπε:

Για την σημασία του αγώνα: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας, έχουμε παίξει με την ΑΕΚ φιλικό, ξέρουμε πως είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι για εμάς γιατί προερχόμαστε από τέσσερις ήττες και δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από την νίκη».

Για το κλειδί της αναμέτρησης: «Το κλειδί της αναμέτρησης είναι η ενέργεια που πρέπει να βγάλουμε μέσα στο γήπεδο γιατί παίζουμε μέσα στην έδρα μας, θα έχουμε τον κόσμο δίπλα μας και να καταλάβουμε πως δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από την νίκη».

Για τα δυνατά σημεία του αντιπάλου: «Η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα, έχει βαριά φανέλα, είναι μια νεανική ομάδα γιατί στηρίζεται σε νεαρούς Έλληνες παίκτες και έχει και μια βάση ξένων παικτών. Ένα από τα δυνατά της σημεία είναι η ταχύτητα που διαθέτει».

Για το που θα στηριχθεί ο Πανελευσινιακός: «Η ομάδα μας θα στηριχθεί στο πάθος, στην ενέργεια και στην ομαδικότητα για να μπορέσουμε να πάρουμε την νίκη που τόσο πολύ θέλουμε».