Το ενδιαφέρον για Νίκολιτς και ο Μπακάκης

Το σημερινό ρεπορτάζ του αθλητικού έντυπου Τύπου για την ΑΕΚ.

Ο σημερινός Τύπος ασχολείται με το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Νεμάνια Νίκολιτς, τις δηλώσεις του μάνατζερ του, το ταξίδι του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, αλλά και την κλήση του Μπακάκη στην Εθνική.

Αναλυτικά:

SportDay

«Είναι killer» είναι ο τίτλος της συγκεκριμένης εφημερίδας και αναφέρει: «Ο μάνατζερ του Νίκολιτς περιγράφει στη «SD» τον Ούγγρο φορ και αφήνει ανοικτό παράθυρο για μεταγραφή τον Γενάρη. Μιχάλης Μπακάκης: Διεθνής σε χρόνο ρεκόρ».

Goal

«Διπλό τσεκάρισμα» είναι ο τίτλος της συγκεκριμένης εφημερίδας που αναφέρει: «Ο Μιλοβάνοβιτς βλέπει Νίκολιτς και Γιουχάς, ενώ στη συνέχεια πάει στη Βραζιλία».

LiveSport

«Φονιάς ο Νίκολιτς» είναι ο τίτλος της εν λόγω εφημερίδας η οποία αναφέρει: Ο «κόμης της Βουδαπέστης» Μάρτον Εστερχάζι αναλύει στη «LIVE» τον 27χρονο διεθνή επιθετικό της Βιντεότον που τσεκάρει η ΑΕΚ: «Αξιόλογη περίπτωση, μυρίζεται το γκολ». «Θέλω το βήμα παραπάνω», λέει ο παίκτης. Σήμερα στην Ουγγαρία ο Μιλοβάνοβιτς, θα κάνει ακόμα μια στάση στην κεντρική Ευρώπη. Επιβράβευση Μπακάκη: Κλήθηκε μαζί με τον Μάνταλο στην Εθνική! Σε μπελάδες ο… Δέλλας ενόψει Πάτρας.

Ώρα για Σπορ

«Σπάει όλα τα ρεκόρ» είναι ο τίτλος της εφημερίας που αναφέρει: «Μετά από τον Μάνταλο και ο Μπακάκης στην Εθνική Ελλάδος για το ματς του ομίλου με τα Νησιά Φερόε και το φιλικό με την Σερβία.

«Euro – AEK»: Οι καλύτεροι στην Ένωση από τη…. Β’ Εθνική και έπεται συνέχεια. Δύο παίκτες η ΑΕΚ στην Εθνική, δύο και η ομάδα των τεράστιων επενδύσεων και της οικονομικής σιγουράντζας του Τσάμπιονς Λιγκ κάθε χρόνο.

Με Ντελινινκάιτις η Βασίλισσα. Κρατάει χρόνια… η κολόνια με Νίκολιτς. Οι πρώτες σκέψεις του Δέλλα για τον «αντί-Μπακάκη» με Παναχαϊκή».