«Στη Σίτι μέχρι να κατακτήσουμε το Champions League»

Την υπόσχεση ότι θα παραμείνει στη Μάντσεστερ Σίτι μέχρι να κατακτήσει το Champions League έδωσε ο Σέρχιο Αγουέρο.

Τον περασμένο Αύγουστο ο Σέρχιο Αγουέρο υπέγραψε νέο πενταετές συμβόλαιο συνεργασία με τη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά από ό,τι φαίνεται η συνεργασία τους μπορεί να εξαρτηθεί από την ενδεχόμενη κατάκτηση του Champions League από τον βρετανικό σύλλογος.

Μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου για την αυτοβιογραφία του «Γεννημένος να ανεβαίνω», ο Αργεντινός επιθετικός υποστήριξε: «Δεν θέλω να μείνω για τα επόμενα τέσσερα χρόνια του συμβολαίου μου και να είμαι συνολικά οχτώ χρόνια στον σύλλογο, αλλά θέλω να μείνω μέχρι να κατακτήσουμε το Champions League».

Στη συνέχεια, ο διεθνής άσος τόνισε: «Σε κανένα από τα παιχνίδια που δώσαμε δεν ήμασταν η πραγματική Σίτι και υποθέτω ότι εάν δεν αλλάξουμε στα επόμενα δύο παιχνίδια, τότε θα κάνουμε λόγο για την χειρότερη πορεία μας στο Champions League στην ιστορία του συλλόγου».

Καταλήγοντας, ο Αγουέρο στήριξε τον Μανουέλ Πελεγκρίνι, ο οποίος δέχεται δριμεία κριτική για τις εμφανίσεις των «πολιτών» στην Ευρώπη: «Είναι εύκολο για τον καθένα να αποφασίσει ποιος φταίει, αλλά θα ήθελα να πω ότι σε μία τέτοια κατάσταση, φταίει όλη ομάδα, αφού δεν παίξαμε καλά και είμαστε όλοι μαζί».

Πηγή: sport-fm.gr