Οι «Πειρατές του Ονείρου» για τον Μάριο Φατούρο

Οι «Πειρατές Του Ονείρου» εξέδωσαν ανακοίνωση, για τον Μάριο Φατούρο.

Σε ανακοίνωση τους οι «Πειρατές του Ονείρου», μίλησαν για τον Μάριο Φατούρο και εξήγησαν τι έγινε στο φιλικό των παλαιμάχων της ΑΕΚ με εκείνους του Γαλατσίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«ΜΑΡΙΕ ΨΥΧΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΕΚΑΡΑ!

Η περασμένη Δευτέρα ήταν εξαιρετικά αφιερωμένη στον ενωσίτη αδερφό μας Μάριο Φατούρο και σε αυτό το ξεχωριστό γεγονός θα αναφερθούμε στις σημερινές «Πειρατικές Αιχμές»!

Το φιλικό ματς αλληλεγγύης διεξήχθη στο γήπεδο της πόλης μας μεταξύ των παλαιμάχων της Α.Ε.Κ και των παλαιμάχων του Γαλατσίου με ιερό σκοπό τη συγκέντρωση ενός ποσού ενίσχυσης που είναι απολύτως απαραίτητο για την αποκατάσταση της υγείας του Μάριου μετά ένα πολύ σοβαρό αυτοκινητιστικό ατύχημα που του συνέβη.

Κεντρικό πρόσωπο ήταν βέβαια ο Μάριος που πραγματικά είναι άξιος θαυμασμού για την ψυχική δύναμη που διαθέτει σε αυτό τον τιτάνιο προσωπικό αγώνα που δίνει με συμπαραστάτη την οικογένειά του, τη γυναίκα του Μαρίνα, το γιό του Βασίλη, αλλά και τους αληθινούς του φίλους που στέκονται σταθερά στο πλευρό του.

Ο Μάριος λεβέντης και παλικάρι όπως είναι υποδέχτηκε τους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο όρθιος και περήφανος.

Αξίζουν συγχαρητήρια στους πάντα ευαίσθητους σε τέτοια ζητήματα παλαιμάχους αθλητές της ΑΕΚαρας μας, όπως φυσικά και σε εκείνους του Γαλατσίου. Σε όλους ανεξαιρέτως που απέδειξαν εμπράκτως την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη τους! Το ματς ήταν super και κάθε φιλικό γκολ που καταγράφονταν στα δίχτυα της αλληλεγγύης ήταν και μια συμπαράστασης στον αδερφό μας! Θέλουμε να ελπίζουμε ότι ο αγώνας αυτός θα αποτελέσει και μία «αφορμή» ώστε να ευαισθητοποιηθούν και άλλοι επώνυμοι ΑΕΚτζήδες, ώστε να συμβάλλουν και αυτοί με τη σειρά τους στην ενίσχυση του Μάριου για να ενταχθεί σε ειδικό κέντρο φυσικής αποκατάστασης!

Το club μας έδωσε ασφαλώς και το δικό του παρόν με πανό και κόσμο στις εξέδρες του γηπέδου του Γαλατσίου. Για όσους δεν γνωρίζουν, να ενημερώσουμε ότι ο Μάριος είναι ένα από τα κιτρινόμαυρα αδέρφια μας που πρωτοστάτησαν πριν από πολλά χρόνια στην ίδρυση του «Πειρατικού του Ονείρου».

Μάλιστα την Παρασκευή που προηγήθηκε πριν από τον αγώνα ο Μάριος ήταν κοντά μας στοclub  και είχαμε την ευκαιρία να θυμηθούμε με συγκίνηση παλιές όμορφες ΑΕΚτζίδικες στιγμές από εκδρομές, εκδηλώσεις και διάφορες άλλες δραστηριότητες του συνδέσμου μας.

Μάριε, τα πειρατικά αδέρφια σου θα είναι στο πλευρό σου και είμαστε σίγουροι ότι θα ΝΙΚΗΣΕΙΣ γιατί έχεις λεβέντικη ψυχή ΑΕΚτζίδικη και ΠΕΙΡΑΤΙΚΗ!

ΑΕΚ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!

ΥΓ. Χρόνια πολλά σε «Μαμούθ», «Καρολίνα». «Άραχνο», «Μάο». Να είστε καλά αδέρφια, πολύχρονοι όλοι!

ΥΓ2. Επισκεφτείτε το ιστολόγιο των «Πειρατών του Ονείρου» στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://pirates-aek.blogspot.com

Για την υπογραφή:

ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ»