Καλλονή για φίλημα

Το πρώτο της διπλό πανηγύρισε η Καλλονή στην έδρα του Πανιωνίου

Μπορεί ο Πανιώνιος να είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά η Καλλονή είχε τα γκολ και χάρη σε αυτά των Κεϊτά και Χουάνμα έκανε το πρώτο της διπλό τη φετινή σεζόν, περνώντας με 2-0 από τη Νέα Σμύρνη, πραγματοποιώντας πτήσεις ευρωπαϊκές καθώς σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση της συνολικής κατάταξης.

Με σύμμαχο την άμυνα (η καλύτερη στο πρωτάθλημα) και την αποτελεσματικότητά τους οι “σαρδέλες” έδωσαν συνέχεια στην εκπληκτική τους πορεία τη φετινή σεζόν, αποδεικνύοντας ότι ακόμη και στην κακή τους μέρα, μπορούν να παίρνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Για να γίνουν όλα αυτά, χρειάστηκε η συνδρομή – σε ένα ακόμη παιχνίδι – του Άντριου Χογκ. Σταθερός σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ο κύριος λόγος που δεν παραβιάστηκε η εστία της φιλοξενούμενης ομάδας.

Γήπεδο: Νέας Σμύρνης
Διαιτητής: Μιχάηλ Βοσκάκης
Βοηθοί: Αντώνιος Καρατζίκας, Τρύφων Πετρόπουλος

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Παπαδόπουλος, Πάνος, Γκέζος (80′ Ντουρμισάι), Οικονόμου, Τασουλής, Σιώπης (72′ Ιμπαγάσα), Μητρόπουλος, Φούντας, Μπουμάλ (86′ Μασούρας), Κολοβός, Γιάννου
ΚΑΛΛΟΝΗ: Χογκ, Αναστασιάδης, Αντέτζο, Βαλιός, Πιπίνης, Καλτσάς, Μίνγκας (61′ Κεϊτά), Στεβάνοβιτς, Ναβάρο, Λεοζίνιο (73′ Καμαρά), Χουάνμα (84′ Μπαρέρα)

Γκολ: 65′ Κεϊτά, 81′ Χουάνμα
Κάρτες: 13′ Σιώπης, 48′ Οικονόμου, 58′ Τασουλής, 60′ Μητρόπουλος / 10 Στεφάνοβιτς, 31′ Λεοζίνιο, 75′ Ναβάρο

πηγή: sport24.gr