Ελγκέτα: “Έτοιμοι για το ματς με Ολυμπιακό”

O προπονητής της ΑΕΚ, Χόρχε Ελγκέτα μίλησε για το αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Την πεποίθηση του πως η ΑΕΚ θα παρουσιαστεί έτοιμη στο αυριανό ντέρμπι της Volleyleague με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, εξέφρασε στην ιστοσελίδα της διοργανώτριας, ο προπονητής της Ένωσης, Χόρχε Ελγκέτα.

Αρχικά, είπε: «Ξέρουμε ότι έχουμε μια δύσκολη αποστολή γιατί απέναντί μας είναι μια μεγάλη ομάδα, που κυριαρχεί στο ελληνικό βόλεϊ τα τελευταία χρόνια και φέτος μάλιστα ενισχύθηκε πολύ. Εμείς δουλέψαμε όλη την εβδομάδα για να ξεπεράσουμε την ήττα από την Κηφισιά και να παρουσιαστούμε έτοιμοι στο σημαντικό αυτό ματς. Τα προβλήματα, είναι γνωστό ότι δεν λείπουν και έτσι πρέπει να παλεύουμε και με αυτά. Εξαιτίας τους δεν έχουμε καταφέρει να παίξουμε ακόμη πλήρεις σε ένα ματς. Ελπίζω τουλάχιστον να έχω τον Μπουρκόφσκι στον αγώνα με τον Ολυμπιακό…», ενώ αναφερόμενος στην πρότερη θητεία του στους «ερυθρόλευκους», ο τεχνικός της Ένωσης πρόσθεσε:

«Από την θητεία μου στον Ολυμπιακό έχω καλές αναμνήσεις παρόλο που δεν μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα γιατί ήμουν τραυματίας. Έχω κάνει όμως φίλους και θα χαρώ να τους συναντήσω. Η δουλειά, δουλειά όμως. Τώρα είμαι προπονητής της ΑΕΚ και θα κάνω το παν για να κερδίσουμε…».