Καζάζης: “Να μην υποτιμήσουμε την ΑΕΚ”

Σοβαρότητα θέλει από τους παίκτες του ο Δημήτρης Καζάζης, για το ματς με την ΑΕΚ.

Για το αυριανό παιχνίδι της ομάδας του απέναντι στην ΑΕΚ, μίλησε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης. Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Volley League, τονίζοντας πως οι παίκτες του δεν πρέπει να υποτιμήσουν την Ένωση, εξαιτίας των προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε την ΑΕΚ επειδή περνάει δυσκολίες. Η ομάδα είναι διαφορετικό πράγμα. Οι παίκτες έχουν εγωισμό και θα παίξουν ελεύθερα με μας. Άλλωστε οι ομάδες που έχουν προβλήματα είναι και απρόβλεπτες. Κοιτάω την ομάδα μου. Θέλω να πάρουμε το τρίποντο με καλή εμφάνιση και να αξιοποιήσουμε όλες τις δυνατότητες και όλους τους παίκτες. Βρίσκομαι σε αναμονή της επιστροφής του Κώστα Χριστοφιδέλη ενόψει και των αγώνων του Τσάμπιονς Λιγκ. Περιμένουμε να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο. Η παρουσία του πάντα μας ζεσταίνει και μας δίνει κίνητρο για καλή εμφάνιση».

«Μπήκαμε σε δύσκολη περίοδο με δύο αγώνες την εβδομάδα. Έτσι χρειάζονται όλοι οι αθλητές που έχουμε στη δύναμη μας. Δεν υποτιμούμε την ΑΕΚ. Θα παίξει ελεύθερα μαζί μας για να κερδίσει ότι μπορεί καλύτερο κι εμείς οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο μας με μεγάλη σοβαρότητα».