Νέες αλλαγές στην Εθνική, κλήθηκαν Βύντρα και Κολοβός

Ο Ρανιέρα κάλεσε τους Βύντρα και Κολοβό, στη θέση των Παπασταθόπουλου και Σαλπιγγίδη.

Η κακοδαιμονία δε λέει να αφήσει ήσυχη την Εθνική ομάδα, η οποία προβαίνει σε δυο ακόμη αλλαγές σε σχέση με τις αρχικές κλήσεις του Κλάουντιο Ρανιέρι για το ματς με τα Νησιά Φερόε την Παρασκευή (14/11) στο Φάληρο για την 4η αγωνιστική των προκριματικών του EURO 2016 και το φιλικό με τη Σερβία τέσσερις ημέρες μετά (18/11) στα Χανιά.

Μετά την σαββατιάτικη ενημέρωση ότι οι Χοσέ Χολέμπας και Κώστας Φορτούνης αποκλείστηκαν λόγω τραυματισμού και την θέση τους πήραν οι Θανάσης Ντίνας και Κώστας Τασουλής, ήρθαν δυο ακόμη αλλαγές.

Συγκεκριμένα, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης έμειναν εκτός, αφού τραυματίστηκαν στα ματς με Γκλάντμπαχ και Παναθηναϊκό αντίστοιχα και ο Κλάουντιο Ρανιέρι προέβη στην άμεση αντικατάστασή τους.

Έτσι, λοιπόν, οι Δημήτρης Κολοβός και Λουκάς Βύντρα του Πανιωνίου και της Λεβάντε αντίστοιχα, θα βρεθούν στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και θα ενισχύσουν την προσπάθειά της στα δυο αυτά παιχνίδια.

Ο μεν “Πάπα” έχει υποστεί κάκωση στην κνήμη και θα μείνει εκτός για περίπου τρεις εβδομάδες, αν και η αρχική ενημέρωση της ομάδας του έκανε λόγο για τραυματισμό στη γάμπα. Το… τυπικό θα έρθει μετά την μαγνητική τομογραφία της Δευτέρας, αλλά στην Εθνική δεν θα παίξει έτσι και αλλιώς. Όσο για τον “Σάλπι”, πονάει στο πόδι και έτσι επίσης δεν είναι σε θέση να παίξει για την “γανανόλευκη”, με τον Ιταλό κόουτς να τον αντικαθιστά.

Τέσσερις αλλαγές σε 48 ώρες για την Εθνική ομάδα, που έχει… χτυπηθεί πολύ από τραυματισμού καθ’ όλη την διάρκεια των προκριματικών, με τις αλλαγές να έχουν φτάσει σε πολύ μεγάλο αριθμό σε αυτά τα τέσσερα πρώτα παιχνίδια της.