Οι μεταγραφικοί στόχοι της ΑΕΚ, ο Ανέστης και ο Ζιάγκος

Το σημερινό ρεπορτάζ του αθλητικού έντυπου Τύπου για την ΑΕΚ.

Ο σημερινός Τύπος ασχολείται με τα ταξίδια του Μιλοβάνοβιτς για να δει μεταγραφικούς στόχους, τη συνέντευξη του Ανέστη, αλλά και το θέμα της αποχώρησης του Ζιάγκου από την «Βασίλισσα».

Αναλυτικά:

SportDay

«Ο Νίκολιτς και οι άλλοι», είναι ο τίτλος της εφημερίδας , η οποία παρουσιάζει την ακτινογραφία των παικτών που είδε ο Μιλοβάνοβιτς στην Ουγγαρία. «Οι τρεις παίκτες που παρακολούθησε ήταν ο 26χρονος μεσοαμυντικός Γιόζεφ Βάργκα, ο 25χρονος αριστερός μπακ Μίχαλι Κόρχουτ της Ντέμπρετσεν και ο 22χρονος μεσοεπιθετικός Άντρας Ράντο της Σομπατέλι».

Goal

«Χτύπημα για σέντερ φορ», γράφει η συγκεκριμένη εφημερίδα και σχολιάζει: «Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες, ο «Μίλο» βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για την απόκτηση σέντερ φορ. Αυτός δεν είναι ο Νίκολιτς, αλλά ένας ποδοσφαιριστής με σημαντικό όνομα και χαρακτηριστικά που έχουν ξεχωρίσει στην ΑΕΚ και θέλουν να έχουν στη γραμμή κρούσης της νέας σεζόν: ένα ψηλό φορ, με ευχέρεια στο σκοράρισμα, που θα μπορεί να παίζει με πλάτη, αλλά και να είναι ο σκόρερ της μίας επαφής. Ο Μιλοβάνοβιτς δουλεύει με προσοχή αυτήν την υπόθεση εδώ και εβδομάδες, ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος».

LiveSport

«Ζιάγκος τέλος για την ΑΕΚ», είναι ο τίτλος της εφημερίδας, η οποία αναφέρεται και στο ταξίδι του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς στην Ουγγαρία αλλά και τη συνέχεια της αναζήτησης παικτών με ταξίδια σε άλλες χώρες.

Ώρα των Σπορ

«Πρωτάθλημα και Εθνική», αναφέρει ο τίτλος της συγκεκριμένης εφημερίδας, η οποία φιλοξενεί συνέντευξη του Γιάννη Ανέστη. «Η άνοδος φέτος θα έρθει αλλά εύκολα ματς δεν υπάρχουν. Δεν έχουμε ρολάρει ακόμα. Η παρουσία Μελισσανίδη μας δίνει ασφάλεια και ηρεμία. Θα κληθούμε κι άλλοι παίκτες από την ΑΕΚ στην Εθνική μας ομάδα. Όνειρο μου να είμαι στο πρώτο ματς με γεμάτη Νέα Φιλαδέλφεια. Πρότυπο μου ο Κουρτουά, προσπαθώ να κλέψω την ηρεμία του», είναι μερικές από τις ατάκες του γκολκίπερ της Ένωσης. Επίσης, σχολιάζονται οι μεταγραφικοί στόχοι της Ένωσης, τα ταξίδια του Μιλοβάνοβιτς, καθώς και το θέμα του Βαγγέλη Ζιάγκο.