Σκέφτεται την… αποχώρηση ο Ελγκέτα!

Έντονα δυσαρεστημένος από την κατάσταση που βιώνει η ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ, εμφανίστηκε ο Χόρχε Ελγκέτα.

Με… σκληρή γλώσσα μίλησε ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ, Χόρχε Ελγκέτα, μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αναφερόμενος στα τεράστια οικονομικά προβλήματα του συλλόγου. Ο Αργεντινός προπονητής εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του, για την απουσία του Μπουρκόφσκι και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησής του.

Αναλυτικά, είπε: «Προσπαθούμε να ξεχάσουμε αυτά που συμβαίνουν και να παίξουμε βόλεϊ, αλλά δεν γίνεται, δεν είναι εύκολο. Αν δεν γίνουν αλλαγές δεν θα αντέξουμε και μέχρι τον Δεκέμβριο θα έχουμε φύγει όλοι και πρώτος εγώ. Παλεύουμε μέσα στο γήπεδο προσπαθώντας να αφήνουμε τα προβλήματα έξω από αυτό. Στόχος μας κάθε μέρα να γινόμαστε και καλύτεροι. Σήμερα κάναμε πολύ καλό παιχνίδι. Με Πέτρογλου και Μπουρκόφσκι θα ήμασταν άλλη ομάδα. Θέλουμε να κάνουμε αλλαγές και δεν υπάρχουν επιλογές. Η ΑΕΚ είναι μεγάλο όνομα αλλά μόνο στο ποδόσφαιρο.
Ολόκληρη ΑΕΚ και δεν έχει 1.650 ευρώ για το τρανσφέρ του Μπουρκόφσκι. Θέλω να δουλέψω και να κάνω κάτι καλό στην ομάδα αλλά με αυτές τις συνθήκες. Όταν αποφάσισα να έρθω ήξερα ότι υπήρχαν προβλήματα αλλά δεν περίμενα τόσα πολλά. Αυτή η εβδομάδα θα είναι κρίσιμη. Θα μιλήσω με τη διοίκηση και θα δούμε».