“Τέλος” και επίσημα από την ΑΕΚ ο Ζιάγκος

H διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Βαγγέλη Ζιάγκο.

O… επίλογος της παρουσίας του Βαγγέλη Ζιάγκου στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, γράφτηκε πριν λίγο, καθώς η ΚΑΕ ανακοίνωσε και επίσημα την λύση της συνεργασίας της με τον Έλληνα τεχνικό. Η διοίκηση της «Βασίλισσας» τον ευχαρίστησε για την προσφορά του και τονίζει πως η πόρτα της ομάδας θα είναι ανοιχτή για εκείνον.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι η συνεργασία με τον Βαγγέλη Ζιάγκο έληξε, αλλά η πόρτα της ΑΕΚ δεν έκλεισε…

Ο προπονητής των ανόδων, ο προπονητής της ιστορικής επιστροφής στην Α1, αποτελεί για την οικογένεια της ΑΕΚ πανάκριβη «προίκα», που δεν χαρίζεται.

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος σε ακόμη μια κρίσιμη καμπή για την ΑΕΚ «βάζει πλάτη», καθώς κάνει στην άκρη για το συμφέρον της «Βασίλισσας» την οποία υπηρέτησε πιστά επί 18 έτη. Δίνεται δε η είδηση, ότι ο Βαγγέλης Ζιάγκος θα έχει ξανά συμμετοχή στα δρώμενα της ΑΕΚ στο άμεσο μέλλον.

Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να αμφισβητήσει την αξιοσύνη, την ικανότητα, την αξιοπρέπεια του «Ενωσίτη» τεχνικού, αλλά και τις σχέσεις του με την οικογένεια της ΑΕΚ, με την οικογένειά του.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ θα βρίσκεται πάντα στην διάθεση του Βαγγέλη Ζιάγκου. Η ΚΑΕ ΑΕΚ τον ευχαριστεί και τον ευγνωμονεί για τις επιτυχίες στις οποίες οδήγησε τη «Βασίλισσα» και για την αυταπάρνηση, που επέδειξε στην πορεία του πλέον ιστορικού συλλόγου της Ελλάδας.

Δεν λέμε «αντίο»… Εις το επανιδείν…»