Μιλοβάνοβιτς, Σάκοτα και Παναχαϊκή ο σημερινός Τύπος

Το σημερινό ρεπορτάζ του αθλητικού έντυπου Τύπου για την ΑΕΚ.

Ο σημερινός Τύπος ασχολείται για ακόμη μία μέρα με το δεκαήμερο ταξίδι του Μιλοβάνοβιτς στη Βραζιλία, ενώ παράλληλα και με την ανάληψη των προπονητικών καθηκόντων της “Βασίλισσας” από τον Ντράγκαν Σάκοτα και την πιθανή αναβολή του αγώνα με την Παναχαϊκή έπειτα από αίτημα των ομάδων.

Αναλυτικά:

Ώρα των Σπορ

«Όλοι τώρα δίπλα στην ΑΕΚάρα του Σάκοτα!» είναι ο τίτλος της εφημερίδας, που συνεχίζει λέγοντας: «Απέδειξε ότι έχει μεγάλες βλέψεις για την ΑΕΚ ο Μάκης Αγγελόπουλος». Δεν παραλείπεται, επιπλέον, το θέμα της ενδεχόμενης αναβολής του παιχνιδιού στην Πάτρα με τίτλο «Προς αναβολή το Παναχαϊκή-ΑΕΚ», καθώς και μέρος των δηλώσεων του Τραϊανού Δέλλα που αναφέρει: «ΑΕΚ ελληνική, πρωταθλήτρια και βάση της Εθνικής μας».

LiveSport

«Πακετάρει για Βραζιλία» γράφει η συγκεκριμένη εφημερίδα σχετικά με το ταξίδι του Μιλοβάνοβιτς, η οποία επίσης παραθέτει τις δηλώσεις των Μπάγεβιτς και Δέλλα, που αντίστοιχα εκφράζουν την αισιοδοξία τους λέγοντας «Δυνατοί με τον κόσμο στο σπίτι μας» και «Η ΑΕΚ θα πρωταγωνιστήσει ξανά».

SportDay

Με τίτλο «Στον αέρα το ματς στην Πάτρα» κάνει αναφορά στον αγώνα στο Παμπελοποννησιακό στάδιο και η SportDay, όπως και στο θέμα του Σάκοτα με αντίστοιχο τίτλο «Ο Ζιάγκος έφυγε. Ο Σάκοτα έρχεται».

Goal

«Τώρα…Βραζιλία» αναφέρει η εφημερίδα για το επικείμενο ταξίδι του Μιλοβάνοβιτς ενόψει της νέας μεταγραφικής περιόδου. Αναφορικά με την επιστροφή του Σάκοτα αναφέρει «Επιστροφή Σάκοτα» και σχολιάζει «Μετά από 11 χρόνια ξανά στον πάγκο της ΑΕΚ».