Κωστένογλου: «Οι άνεμοι είναι πολύ ισχυροί στην κορυφή»

Ο Νίκος Κωστένογλου μίλησε για την ισοβαθμία της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα.

O Νίκος Κωστένογλου μίλησε για την ισοβαθμία της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα, με την ομάδα του να έχει ένα ματς περισσότερο, τονίζοντας ότι «προς το παρόν δε με αγγίζει η κορυφή».

«Από το καλοκαίρι οι στόχοι, που βάλαμε ήταν οι εξής:

Δημιουργούμε μια ομάδα καινούργια, η οποία αποτελείται από 24 ποδοσφαιριστές διαφορετικούς συν δύο που υπήρχαν, πρωταρχικός στόχος είναι να βρεθεί η ομάδα στις τρεις προνομιούχες θέσεις, που θα της δώσει τη δυνατότητα να συμμετέχει στα πλέι οφ. Βέβαια, να ξέρετε ότι από εδώ και πέρα ο αγώνας θα είναι πάρα πολύ δύσκολος, το πρωτάθλημα είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικό, οι ομάδες που ξεχωρίζουν θα αντιμετωπίσουν ιδιαίτερες δυσκολίες και περισσότερο στα εντός έδρας παιχνίδια θα είναι ακόμα πιο δύσκολα.

Δικός μας στόχος είναι καθημερινά να βελτιωνόμαστε, όπως σας είπα στόχος μας είναι η τριάδα, αλλά το θέμα της κορυφής δεν με αγγίζει αυτή τη στιγμή, διότι στην κορυφή οι άνεμοι είναι πολύ ισχυροί και μπορεί να είμαστε πάρα πολύ προσγειωμένοι αν θα θέλουμε στο μέλλον να έχουμε μια σταθερή, συνετή και δημιουργική πορεία. Έχουμε δυνατότητες ως ομάδα, χρειαζόμαστε βελτιώση, δείχνουμε εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μας, οι στόχοι αναπόφευκτα είναι παρά μόνο να κοιτάζουμε τα ψηλά, αλλά ακόμα είναι πολύ νωρίς να βγάλουμε συμπεράσματα», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του Νίκου Κωστένογλου.

πηγή: a-sports.gr