Αργυρόπουλος: «Νίκη και με την ΑΕΚ»

Διαβάστε τις δηλώσεις του άσου του Απόλλωνα Πατρών

Η ομάδα της Πάτρας θα προσπαθήσει να κερδίσει την ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή στο ΟΑΚΑ (15:00) στην 6η αγωνιστική της Basket League. O αρχηγός του Απόλλωνα Νίκος Αργυρόπουλο έστειλε ξεκάθαρο μέσω της εφημερίδας «Γνώμη»

Αναλυτικά:

Για την εντός έδρας νίκη επί του Κολοσσού Ρόδου: «Ήταν πολύ μεγάλη νίκη επί του Κολοσσού. Μπήκαμε με μεγάλη συγκέντρωση και διάθεση στο παρκέ και με πολύ καλή άμυνα καταφέραμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας. Σε αυτό προστέθηκε η πολυφωνία που είχαμε στην επίθεση και θεωρώ ότι μέχρι το τέλος του αγώνα ήμασταν σοβαροί και φθάσαμε στην νίκη. Παρά τα αγωνιστικά προβλήματα και ό,τι άλλο προέκυψε όλη την περασμένη εβδομάδα καταφέραμε να τα αφήσουμε εκτός παρκέ και η αποφασιστικότητά μας για τη νίκη φάνηκε από το ξεκίνημα. Ήταν ένα παιχνίδι που παίξαμε ουσιαστικά και για τον Γάιο Σκορδίλη, που δυστυχώς ο τραυματισμός που τον ταλαιπωρεί τον έχει αφήσει εκτός. Είμαι σίγουρος, όμως, ότι η επιστροφή του θα μας δώσει μια αξιόπιστη λύση μέσα στη ρακέτα, που την έχουμε ανάγκη. Θεωρώ ότι η επιστροφή του Γάιου θα αλλάξει ακόμα περισσότερο το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας μας».

Για την προσθήκη του Γιάννη Γεωργαλή: «Θεωρώ ότι η προσθήκη του Γεωργαλή ήταν η καλύτερη δυνατή που θα μπορούσε να γίνει αυτό το διάστημα. Ο Γιάννης είναι ένας έμπειρος παίκτης, γνώστης της κατηγορίας, αλλά και της ομάδας μας, καθώς όλοι γνωρίζουν ότι αναδείχθηκε κι ανδρώθηκε στον Απόλλωνα. Θεωρώ ότι θα μας βοηθήσει πολύ, γιατί εκτός από καλός παίκτης έχει ήθος και είναι και εξαιρετικός χαρακτήρας κι αυτό το έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια μέσα στα παρκέ».

Για τη δήλωση του αντιπροέδρου της ΚΑΕ, Άγγελου Κάνιστρα, πως κακώς αποκτήθηκε ο Γιάννης Γεωργαλής εξαιτίας του τρόπου που αποχώρησε το 2006: «Θεωρώ ότι η συγκεκριμένη δήλωση του αντιπροέδρου μας ήταν βιαστική και άστοχη. Επειδή ήμουν κι εγώ τότε μέλος της ομάδας και γνωρίζω από πρώτο χέρι τι συνέβη θα πω απλά ότι όλα αυτά θα πρέπει να ανήκουν στο παρελθόν, καθώς ο Απόλλωνας από τον Σεπτέμβριο του 2007 με μπροστάρη τον Ανδρέα Μολφέτα και τους συνεργάτες του γύρισε σελίδα».

πηγή: onsports.gr