Καράμπελας: “Η Εθνική θα βρει το δρόμο της”

O πρώην παίκτης της ΑΕΚ μίλησε για την παρουσία του στην Εθνική ομάδα και τόνισε ότι άπαντες θα δώσουν το 100% για την πρόκριση.

Σίγουρος ότι η Εθνική Ελλάδας θα βρει το δρόμο της, εμφανίστηκε ο Νίκος Καράμπελας, σε δηλώσεις που έκανε στο περιθώριο της σημερινή προπόνησης της «γαλανόλευκης». Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, χαρακτήρισε τιμή για τον ίδιο την παρουσία του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και τόνισε πως ανυπομονεί να βοηθήσει.

Αναφερόμενος αρχικά στους τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν το προηγούμενο διάστημα, είπε: «Οι τραυματισμοί είναι συνηθισμένοι στο ποδόσφαιρο. Καλό είναι να αποφεύγονται, αλλά συμβαίνουν. Έχω γυρίσει δυνατός, δεν αισθάνομαι ενοχλήσεις. Είναι μεγάλη χαρά και τιμή η κλήση στην Εθνική ομάδα. Είναι κάτι που περίμενα καιρό και το ευχόμουν. Ελπίζω να σταθώ αντάξιος των περιστάσεων και να βοηθήσω».

Ο παίκτης της Λεβάντε μίλησε στη συνέχεια για το ταλέντο της ομάδας και τον Κλαούντιο Ρανιέρι, λέγοντας: «Yπάρχει ταλέντο και έμπειροι παίκτες στην ομάδα που έχουν θέσει τις βάσεις για τον τρόπο παιχνιδιού και έναν τεχνικός ο Κλαούντιο Ρανιέρι που ξέρει να διαχειρίζεται το υλικό. Η ομάδα θα βρει τον δρόμο της», ενώ σχετικά με το κακό ξεκίνημα, σημείωσε: (Το κακό ξεκίνημα) είναι κάτι που δυσαρεστεί όλο τον κόσμο και όχι μόνο εμάς τους παίκτες και το τεχνικό τιμ. Δυστυχώς δεν τα έχουμε καταφέρει τόσο καλά στα τρία πρώτα παιχνίδια. Παλεύουμε για το καλύτερο δυνατό».

Καταλήγοντας, σε ότι αφορά την πρόκριση της ομάδας, είπε: «Η πρόκριση είναι ευχή όλων και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να τα καταφέρουμε».