Νικολάου: “Μεγάλα σχέδια από τον Αγγελόπουλο”

Συνέντευξη στο Sentra FM έδωσε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΚΑΕ ΑΕΚ, Γιώργος Νικολάου.

Σάκοτα, Ζιάγκος, στελέχωση ακαδημιών και ο κόσμος της ΑΕΚ, είναι τα θέματα που συζήτησε ο Γιώργος Νικολάου στο Sentra Fm.

Για την αλλαγή σελίδας και τη «νέα εποχή»:

Η ΑΕΚ έχει γυρίσει σελίδα εδώ και πάρα πολύ καιρό, η προσθήκη του Ντράγκαν Σάκοτα απλώς επιβεβαιώνει ακριβώς αυτό, τα μεγάλα σχέδια που έχει κάνει ο Μάκης Αγγελόπουλος και η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ.

Για τον αν ο Ντράγκαν Σάκοτα θα είναι προπονητής για κάποιο διάστημα και μετά αν η ΑΕΚ θα περάσει σε «νέα εποχή»:

Προφανώς αυτή είναι μια μετάφραση της ανακοίνωσης που εκδόθηκε χθες από την ΚΑΕ ΑΕΚ. Γεγονός είναι ότι οι επαφές του κ. Αγγελόπουλου, μέσω του κ. Αλεξίου στον Ντάγκαν Σάκοτα, είχαν ως στόχο ένα μακροπρόθεσμο πλάνο, ένα πλάνο μακράς πνοής, όμως στο γεγονός αυτό θα αναφερθεί ο ίδιος ο κ. Σάκοτα και δεν θα ήταν σωστό να μιλήσω εγώ πριν τον κ. Σάκοτα. Γεγονός όμως είναι ότι ο Ντράγκαν Σάκοτα θα είναι κάτι παραπάνω εκτός από προπονητής.

Για την στελέχωση του τιμ του Ντράγκαν Σάκοτα:

Η είδηση ανακοινώθηκε πριν από λίγο και είχε να κάνει με την παραμονή Φαλέκα του πρώην αρχηγού της ΑΕΚ και συνεργάτη του Βαγγέλη Ζιάγκου, παραμένει στο τεχνικό επιτελείο και στην παρούσα κατάσταση, ο Άγγελος Κορωνιός είναι κοινό μυστικό πως θα αποτελέσει τον συνεργάτη του Ντράγκαν Σάκοτα, γεγονός είναι ότι θα είναι ακόμα ένας σε ρόλο κατασκόπου (σκάουτερ).

Για τον Βαγγέλη Ζιάγκο:

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος γεννήθηκε μέσα στην ΑΕΚ, 18 ολόκληρα χρόνια, ελάχιστοι έχουν κατορθώσει την παρουσία τους για τόσα χρόνια συνεχόμενα σε μια ομάδα, επομένως είναι ένα παιδί που θα αξιοποιηθεί από την ΑΕΚ. Πως θα αξιοποιηθεί; Αυτό είναι κάτι που θα δούμε εν καιρώ και είναι ένα από τα σχέδια της διοίκησης αλλά και του κ. Σάκοτα.

Για το πλάνο των τμημάτων υποδομής:

Αυτό το πλάνο το είχαμε ως επιμύθιο και στην ανακοίνωση που εκδώσαμε για την πρόσληψη του Ντράγκαν Σάκοτα, ότι εκ των βασικών στόχων της νέας εποχής της ΑΕΚ αποτελεί η ανάπτυξη και η ενίσχυση των τμημάτων υποδομής. Σε αυτή την προσπάθεια ο Ντράγκαν Σάκοτα θα έχει σημαντική συμμετοχή. Υπάρχουν και εκπλήξεις στο κομμάτι αυτό. Καμία ομάδα δεν μπορεί να πρωταγωνιστεί αν δεν έχει καλά φυτώρια.

Για τον Ρικ Τζάκσον:

Έρχεται σε λίγη ώρα ο Τζάκσον, ευελπιστούμε να πάνε όλα καλά γιατί όπως ξέρετε , έχουμε ένα κόλλημα με την έννοια ότι πρέπει να αποδεσμευτεί κάποιος Αμερικανός, κάποιος ξένος για να μπορέσει να γίνει μέλος της ομάδας ο ψηλός, ο οποίος μας στοίχησε πάρα πολύ τον τελευταίο και ρό και νομίζω ότι αυτό φαίνεται στο παρκέ.

Για τον κόσμο της ΑΕΚ:

Έχει δώσει ρεσιτάλ και από άποψη προσέλευσης αλλά και από άποψη ποιότητας, δηλαδή καλής συμπεριφοράς στο γήπεδο, μακάρι να έχουμε την ίδια συμπεριφορά κα στον αγώνα της Κυριακής με τον Απόλλωνα που τους χρειαζόμαστε.