Το ταξίδι του Μιλοβάνοβιτς και η επιστροφή του Σάκοτα

Mε τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και τον αγώνα με την Παναχαϊκή απασχολείται κυρίως ο σημερινός Τύπος, ενώ αναφορές γίνονται και στο πρόσωπο του Ντράγκαν Σάκοτα.

Πιο αναλυτικά:

Ώρα των Σπορ
«10 μέρες στη Βραζιλία ο Μπράνκο» είναι ο τίτλος της συγκεκριμένης εφημερίδας, που σχολιάζει «Φουλ πρόγραμμα για τον Μιλοβάνοβιτς, με αγώνες το σαββατοκύριακο αλλά και στα μέσα της επόμενης εβδομάδας». Αναφορά επίσης γίνεται στον Ντράγκαν Σάκοτα και την ανάληψη των προπονητικών καθηκόντων στο μπάσκετ με τον τίτλο «Ξεκίνησε η νέα εποχή». Επιπλέον, «Ορίστηκε για τις 18:00, την Κυριακή, το ματς με την Παναχαϊκή στο “Παμπελοπονησιακό”» τονίζει η Ώρα των Σπορ.

SportDay
Αναφέροντας χαρακτηριστικά «Τίτλους με ΑΕΚ», η SportDay φιλοξενεί στο σημερινό της έντυπο συνέντευξη του Δημήτρη Κολοβέτσιου, οποίος, όπως περιγράφει η εφημερίδα, μιλά για την “Αγιά-Σοφιά”, το ενδεχόμενο να αδιαφορήσει για πρόταση από το εξωτερικό προκειμένου να μείνει στην «Ένωση», το αγωνιστικό κομμάτι και την Εθνική. Επιπλέον, ακολουθούν οι τίτλοι «Ο διπλός στόχος του Μιλοβάνοβιτς στη Βραζιλία» και «Στην Αθήνα ο Τζάκσον».

Goal
«Γεμάτο το μπλοκ» λέει η συγκεκριμένη εφημερίδα αναφερόμενη στο ταξίδι του Μιλοβάνοβιτς και στη συνέχεια «Το πλάνο Σάκοτα» σχετικά με τον Σέρβο τεχνικό.

LiveSport
«Καλτσάς υπ’όψιν» αναφέρει η LiveSport γνωστοποιώντας τη «φημολογία στη Βέροια για τον 24χρονο ακραίο επιθετικό».

Η γάτα
«Με πλάνο… Τίγρη ο Αγγελόπουλος» αναφέρει χαρακτηριστικά η Γάτα.