Ξεπέρασε τα 3.500 αντίτυπα το βιβλίο της ΑΕΚ!

Ικανοποιημένη η ΑΕΚ από τις πωλήσεις του βιβλίου

Η ανταπόκριση του κόσμου αναφορικά με την συλλεκτική έκδοση για τα 90 χρόνια της ομάδας κινήθηκε σε εξαιρετικά στάνταρ. Η ΠΑΕ ΑΕΚ προχώρησε σε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη σχετικά με τις πωλήσεις του βιβλίου:

«Η επίσημη έκδοση της ΠΑΕ ΑΕΚ για τα 90 χρόνια της ιστορίας της που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2014, έχει ήδη αγκαλιαστεί από τον κόσμο της ΑΕΚ. Ο πολυτελής τόμος των 704 σελίδων που φέρει τη σφραγίδα των Εκδόσεων Λιβάνη, παίρνει θέση σε όλο και περισσότερες βιβλιοθήκες ελληνικών σπιτιών και υπολογίζεται ότι περισσότερα από 3.500 αντίτυπα έχουν ήδη πουληθεί.

Πρόκειται για μια ιστορική έκδοση, για την πρώτη προσπάθεια που έκανε η ΑΕΚ να καταγράψει την ιστορία της, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και στα άλλα σπορ. Τριάντα επαγγελματίες δημοσιογράφοι με μακρά διαδρομή στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ αλλά και γνώστες της ιστορίας της συνεργάστηκαν για να υπάρξει ένα αποτέλεσμα που ήδη θαυμάζεται από όσους το βλέπουν.

Γεγονότα, πρόσωπα, στατιστικά, ντοκουμέντα και ένα σπάνιο φωτογραφικό υλικό που αφήνει άφωνο τον αναγνώστη, συμπεριλαμβάνονται σε αυτή τη μοναδική έκδοση που αξίζει να έχει στην κατοχή του κάθε φίλαθλος.

Η διάθεση του πολυτελούς τόμου συνεχίζεται από σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα: από το βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Λιβάνη στην οδό Σόλωνος 98 στην Αθήνα, από το ηλεκτρονικό κατάστημα του εκδοτικού οίκου www.livanis.gr και από τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο τις μέρες των αγώνων, αλλά και τις καθημερινές 10.00-17.00. Αλλά και από βιβλιοπωλεία σε όλη την Ελλάδα, όπου μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος είτε να βρει είτε να παραγγείλει το βιβλίο.

Η ΑΕΚ κατέγραψε την ιστορία της για να τιμήσει αυτούς που την έγραψαν μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά και για να περάσει στα χέρια των νεοτέρων ένα εμπεριστατωμένο ντοκουμέντο και πολύτιμο κειμήλιο. Αξίζει να υπάρχει στη συλλογή όλων μας».