«Καλύτερα που αναβλήθηκε η αγωνιστική για να μην έχει δικαιολογίες η ΑΕΚ»

«Καλύτερα, να μην έχει δικαιολογίες η ΑΕΚ», δήλωσε χθες ο Αλέξης Κούγιας.

Αναποφάσιστος φαίνεται να είναι ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας, σχετικά την απόφαση για την αναβολή του αγώνα της Παναχαϊκής με την ΑΕΚ.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Πελοπόννησος», ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε ότι:

«Δεν μας πειράζει καθόλου η αναβολή. Καλύτερα που αναβλήθηκε για να μην έχει και η ΑΕΚ δικαιολογίες ότι θα της λείπουν οι παίκτες της (Μάνταλος, Μπακάκης λόγω Εθνικής)».

Σε σημερινή της ανακοίνωση όμως, η Παναχαϊκή επιτίθεται στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανό και στη ΔΕΑΒ για την απόφαση της αναβολής έξι συνολικά αγώνων σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Παναχαϊκής:

«Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή ανακοινώνει ότι κατόπιν εισηγήσεως του προέδρου της Football League Σπύρου Καλογιάννη και αφού προηγήθηκε επαφή με όλες τις ενδιαφερόμενες Π.Α.Ε. των οποίων τα παιχνίδια είχαν αναβληθεί εξαιτίας της «περίεργης» απόφασης Ανδριανού κατόπιν της «περίεργης» εισηγήσεως του Αρχηγού της Αστυνομίας και της «περίεργης» εισηγήσεως της ΔΕΑΒ (αλήθεια γιατί υπάρχει αυτή η επιτροπή ?) όλοι οι αγώνες του πρωταθλήματος της Football League για την 6η αγωνιστική μετατίθενται και θα διεξαχθούν την επόμενη Κυριακή μετατιθεμένου του αγωνιστικού προγράμματος κατά μία εβδομάδα.

Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή εκφράζει την απόλυτη συμφωνία της με την συγκεκριμένη απόφαση η οποία σώζει το κύρος του πρωταθλήματος. Επιλεκτικές αναβολές κρισίμων αγώνων με εισηγήσεις της Αστυνομικής Αρχής και της ΔΕΑΒ είχαμε να δούμε από την εποχή της παντοδυναμίας του τότε πρόεδρου της τότε παντοδύναμης Π.Α.Ε. Αιγάλεω, Βίκτωρα Μητρόπουλου ο οποίος μάλιστα τότε ήταν διευθυντικό στέλεχος του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης.

Ευχόμαστε ότι αυτή η πρωτοφανής απόφαση αναβολής αγώνα με αυτή την αιτιολογία δεν θα επαναληφθεί γιατί σε κάποια στιγμή πιστέψαμε ότι η γιορτή και η πορεία του Πολυτεχνείου δεν γίνεται όπως κάθε χρόνο στις 17 Νοεμβρίου αλλά ειδικά για την φετινή χρονιά μετατίθεται για τις 16 Νοεμβρίου και ότι δεν εορτάζεται στην Αθήνα αλλά στην Πάτρα».