Ρουμελιώτης: “Μας ενδιαφέρει ο κόσμος, όχι το γήπεδο”

Χαρούμενος για την νίκη- Ευχαρίστησε Κουτά και κόσμο.

Δηλώσεις έκανε μετά την Ευρωπαϊκή νίκη της Ένωσης, ο Μανώλης Ρουμελιώτης.

«Tα οφέλη είναι πολλά γιατί χρειαζόμασταν ένα καλό παιχνίδι και μία καλή απόδοση μπροστά στους φιλάθλους μας. Δεν είχαμε την τύχη να τους έχουμε κοντά μας σε κάποιο παιχνίδι μέχρι σήμερα. Ευτυχώς ήρθε αυτό το ευρωπαϊκό παιχνίδι και ζήσαμε αυτή την εκπληκτική ατμόσφαιρα, και τους αποζημιώσαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η ψυχολογία της ομάδας είναι στα ύψη, αλλά οφείλουμε να είμαστε προσγειωμένοι γιατί η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη, τόσο στην Ευρώπη, όσο και στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Φέτος έχουμε παίξει σε όλα τα γήπεδα των Αθηνών, ποτέ στο ίδιο γήπεδο δύο φορές. Δεν μας ενδιαφέρει το κομμάτι του γηπέδου, μας ενδιαφέρει να έχουμε κοντά μας αυτό το θερμό κοινό, σε όποια έδρα κι αν παίζουμε.

Η νίκη αυτή είναι εξαιρετικά αφιερωμένη στον κύριο Χάρη Κουτά, ο οποίος μας έδωσε τη δυνατότητα να συμμετέχουμε σε αυτό το ευρωπαϊκό παιχνίδι. Έχει προσφέρει τα πάντα στην ομάδα και είναι ο βασικός πυλώνας της. Οφείλουμε να του πούμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» κι ελπίζω να χάρηκε τη σημερινή νίκη και να έχουμε συνέχεια.

Η ΑΕΚ είναι μία οικογένεια. Υπάρχει πολύς ζήλος από πολλά άτομα βοηθούν αυτή την προσπάθεια κι έχουν αγκαλιάσει τις κοπέλες. Οι παίκτριες έχουν εισπράξει αυτή τη ζεστασιά. Ευχαριστούμε τον Χρήστο Δούκα που τρέχει για όλα. Ξέρουμε ποιες είναι οι δυνατότητες της ομάδας, και το θετικό είναι ότι το κάθε παιδί δείχνει ό,τι μπορεί μέσα στο γήπεδο».