Συμφωνεί με… αιχμές η Παναχαϊκή για την αναβολή

H ΠΑΕ Παναχαϊκή με ανακοίνωσή της, εξέφρασε τη σύμφωνη γνώμη της για την μετάθεση ολόκληρης της αγωνιστικής.

Τη σύμφωνη γνώμη της με την μετάθεση όλης της αγωνιστικής της Football League κατά μία εβδομάδα, εξέφρασε με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Παναχαϊκή, τονίζοντας ότι η συγκεκριμένη απόφαση σώζει το κύρος του πρωταθλήματος. Παράλληλα, οι Αχαιοί ανακοίνωσαν εκ νέου τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων του αγώνα με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«1. Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή ανακοινώνει ότι κατόπιν εισηγήσεως του προέδρου της Football League Σπύρου Καλογιάννη και αφού προηγήθηκε επαφή με όλες τις ενδιαφερόμενες Π.Α.Ε. των οποίων τα παιχνίδια είχαν αναβληθεί εξαιτίας της «περίεργης» απόφασης Ανδριανού κατόπιν της «περίεργης» εισηγήσεως του Αρχηγού της Αστυνομίας και της «περίεργης» εισηγήσεως της ΔΕΑΒ (αλήθεια γιατί υπάρχει αυτή η επιτροπή ?) όλοι οι αγώνες του πρωταθλήματος της Football League για την 6η αγωνιστική μετατίθενται και θα διεξαχθούν την επόμενη Κυριακή μετατιθεμένου του αγωνιστικού προγράμματος κατά μία εβδομάδα.
Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή εκφράζει την απόλυτη συμφωνία της με την συγκεκριμένη απόφαση η οποία σώζει το κύρος του πρωταθλήματος.
Επιλεκτικές αναβολές κρισίμων αγώνων με εισηγήσεις της Αστυνομικής Αρχής και της ΔΕΑΒ είχαμε να δούμε από την εποχή της παντοδυναμίας του τότε πρόεδρου της τότε παντοδύναμης Π.Α.Ε. Αιγάλεω, Βίκτωρα Μητρόπουλου ο οποίος μάλιστα τότε ήταν διευθυντικό στέλεχος του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης.
Ευχόμαστε ότι αυτή η πρωτοφανής απόφαση αναβολής αγώνα με αυτή την αιτιολογία δεν θα επαναληφθεί γιατί σε κάποια στιγμή πιστέψαμε ότι η γιορτή και η πορεία του Πολυτεχνείου δεν γίνεται όπως κάθε χρόνο στις 17 Νοεμβρίου αλλά ειδικά για την φετινή χρονιά μετατίθεται για τις 16 Νοεμβρίου και ότι δεν εορτάζεται στην Αθήνα αλλά στην Πάτρα.

2. Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή ανακοινώνει ότι από σήμερα το πρωί θα διατίθενται τα εισιτήρια του αγώνα ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ – ΑΕΚ από τα εξής σημεία:
Παμπελοποννησιακό Δημοτικό Στάδιο Πατρών από 10:00-17:00
Καφέ DIVERSO Μουτζουρούλιας Πλατεία Γεωργίου από 10:00 – 15:00 & 18:00-21:00
Καφέ SPORTS Έλληνος Στρατιώτου Αγυιά από 10:00 – 15:00 & 18:00-21:00
Ψησταριά Η ΘΡΑΚΑ Ακρωτηρίου από 10:00 – 15:00 & 18:00-21:00».