Αυτούς θα δει ο Μιλοβάνοβιτς

Αυτοί είναι οι παίκτες που θα δει ο Μιλοβάνοβιτς.

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς βρίσκεται από σήμερα στη Βραζιλία, όπου θα παραμείνει πολλές ημέρες και θα παρακολουθήσει αρκετούς παίκτες για την ΑΕΚ.

Έτσι λοιπόν, ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, αναμένεται να παρακολουθήσει αρχικά τον αγώνα Κρισιούμα – Γκρέμιο. Στην πρώτη, αγωνίζεται ο 27χρονος μεσοαμυντικός Ροντρίγκο Σόουζα, ο οποίος ανήκει στην Κρουζέιρο, επίσης ο 28χρονος αμυντικός χαφ Σερζίνιο αλλά και ο 23χρονος περιφερειακός επιθετικός Λούκα. Από την Γκρέμιο ενδιαφέρον υπάρχει για τον 24χρονο μεσοαμυντικό, Φελίπε Μπάστος.

Υπάρχει επίσης και ο αγώνας τη Μπραγκαντίνο με τη Σάντα Κρουζ. Από την Σάντα Κρουζ, ελεύθερος μένει τον Ιανουάριο, ο 28χρονος επιθετικός, Λέο Γκαμάλιο.
Αύριο, Σάββατο, υπάρχουν τα δύο ντέρμπι κορυφής, Σάντος-Κρουζέιρο και Σάο Πάουλο-Παλμέιρας. Στη Σάντος αγωνίζονται ο 26χρονος επιθετικός Ρίλντο και ο 24χρονος αριστερός μπακ Ζουνίνιο, ενώ στην Κρουζέιρο ο 29χρονος αμυντικός χαφ Ενρίκε, που υπήρξε και διεθνής.

Ο «Μίλο», είναι πιθανό να ταξιδέψει και σε άλλες χώρες της Λατινικής Αμερικής για παίκτες, όχι όμως στην Αργεντινή, ενώ στην ατζέντα του υπάρχουν ταξίδια σε Βέλγιο και Ισπανία, ίσως και στην Ουγγαρία για να ξαναδεί τον Νεμάνια Νίκολιτς.